Môžem mať nad ránom málo mlieka?
Mamicky prosim o radu.Moja dcerka ma 1mesiac.Spociatku sme to nemali lahke.uz v nemocnici a tyzden doma sa den a noc pytala na prsnik co 1hodinu.zacala som brat racinus ch 5 .benedikt lekarsky a senovku grecku.neviem cim sa mi tvorba mieka zvysila.ci tymi tamletkami,alebo castym prikladanim ale mala bola zrazu uz kludnejsia a celymi dnami mi len spala a jedla. v noci ked som ju ukladala na spanie okolo 8-9,tak vyspala 4hodiny .od druheho papania vstavala co hodinu aj pol a takto to pokracovalo az do 10rana kym konecne zaspala na dlhsie.od toho piatku sa to cele zmenilo.Malinka mi uz skoro vôbec nespi.zacala sa znova pytat co hodinu aj pol,tak jej dam ked si pyta.vecer ked ju ukladam tak zaspinka na 3hodiny a potom vstane po 2hodinach a vadsinou od 3-4 rana si pyta co hodinu,co ani nieje problem,ale uz od 6 mi uz nic nejde.mala sa na prsniku zlosti.potom zaspinka na 10-15minut a takto to pokracuje do 8rana ked to asi konecne vzda a zaspi do 11.este som zabudla ,ze prsia sa mi nigdy nenalievali,ale ked papa tak sa az zalika a niekedy sa nemôze ani nadychnut co sa az odtiahne od prsnika a potom len grca,alebo vsetko vyvrati.