Naliaty prsník počas dojčenia a plač dieťaťa
Dobrý deň. Mám dcérku, ktorá má 3 mesiace. Je plne dojčená. V utorok som dostala menzes (neviem či to nejako súvisí ). Na asi druhý deň sa mi dosť nalial ľavý prsník. Odvtedy ho malá ťažko chytala a od včera ho odmieta úplne, keď jej ho idem dať spustí plač. Dám je pravý chytí a papá ale trochu nepokojne. Kojím po ležiaci, je mi tak najlepšie lebo moje 🐐🐐 a bradavky sú malé. Stravujem sa normálne, v noci spinká zatiaľ (klop klop) dobre. Je alebo bola tu niektorá na tom rovnako? Za rady ďakujem 😊 pekný večer 🙂
@kikimon88 odporucam pridaj sa do tejto skupiny Laktacnej poradkyne 🙂 vie velmi pomoct 🙂
https://www.modrykonik.sk/group/8304/
@kikimon88 No ja som ms dostala az po skoro dvoch rokoch, ale mne syn odmietol jeden prsnik uplne napriek trom laktacnym poradkyniam. Odkojila som skoro dva roky v pohode z jedneho. V spanku ho nechyti?
@kikimon88 ak je prsnik moc tvrdy trochu ho rozmasirujte pripadne kustik odstriekajte. V troch mesiacoch sa akoby kojenie meni a treba len vytvat a trpezlivost. Pocas menzesu mi taktiez deti akoby trosku strajkovali. Vravi sa, ze mlieko im nechuti ale zvykne si 🙂
@marvin1234 neviem, poslednú moc som jej dávala ten čo si chytí aby sa napapala a spinkala.
@kurciatenko1 on sa mi tak nalial len vtedy raz. Odvety už nie.
@kikimon88 No ja by som na tvojom mieste skúsila jej ho podstrcit v spanku,ak nebude chciet daj jej ten oblubeny a zvaz tu laktacnu mozno. Ja som si teda nechavala skontrolovat prisatie a vsetko, ale problem som zistila ked som skusila odsavacku. Z jedneho prsnika mi mlieko slo omnoho silnejsie, doslova pri rovnakej namahe viac mlieka. Laktačná povedala ze deti vedia kde sa menej narobia, tak sme sa chvilu snazili ho presvedčiť a potom som to vzdala. Ale teda aj kojeny z jedneho priberal aj 0,5 kg týždenne.
@kikimon88 Mozno ti klesla tvorba v tom jednom tak ona uz vie ze druhy jej ide lepšie, skus ci ti ho v novi zas nerozbehne ked ste predtym problem nemali.
@marvin1234 skúsim ďakujem 😊
@marvin1234 áno skúsim 🙂 ďakujem

@kikimon88 prisatie mate skontrolovane? niekedy menzes chodi ked je nizsia tvorba