Nenalievajú sa mi prsia
Dievcence... už
Mám pocit, že sa každý deň pýtam to iste.
Nenalievaju sa mi prsia tak ako na začiatku. Sem-tam stvrdnu bolesť je a aj odsajem toľko koľko chcem. Je možné že sa mi za pár dni kojenia prispôsobili a koľko odsajem toľko mi pribudne? 😬
@daniela1911 fiiiiha... a ja že, keď má nebolia prsia tak prichádzam o mlieko. Na koľkých ml si začínala pri novorodencovi ak si
Pamätáš??
@gejbrel odsavala som až od 2mes dieťaťa a odsala som okolo 800ml denne. V 4-5mes 1 liter denne. Ale odsavala som čo tri hodiny s nočnou pauzou 6hod = čiže 7x.
Teraz má dieťa 9mes a ja odsavam už len 4x za deň a odsajem tých 800ml.
Ak len odsavaš a nekojiš, kup si elektrickú odsávačku.
@daniela1911 práveže odsavam a dávam mu to...elektrickú sme kúpili hneď na druhý deň, keď sme prišli z pôrodnice. Lebo sa to nedalo vydržať manuálne 😂 ja odsajem okolo 1L denne stym že mu dávam okolo 100ml na davku
@gejbrel treba ten liter určite udržať, to je dosť na niekoľko mesiacov. A vypije ti všetko ?
@gejbrel odsavaj do prázdna a zbytok si nechaj v chladničke 24hod (zbieraj si do nádoby) a na konci dňa daj do mrazaka.

@gejbrel ano ponuka mlieka sa prispôsobuje dopytu.
Musíš odsávať do prázdna, nie toľko, koľko potrebuješ!
Odsávajú každé tri hodiny, aj v noci. Zápisuj si odsatia v ml mlieka. Keď sa ti mlieko rozbehne, môžeš mat cez noc pauzu max 6 hodín. Odsavam 7mes. ak chceš, napiš správu.