icon

Nepravidelné dokrmovanie

seemani
2. sep 2013

Ahoj, možno ma budete mať za blázna, ale už dlhšie nad týmto rozmýšľam:
malý má 6 týždňov, krásne kojíme, nie je žiadny problém. Ale niekedy sa stane, že musím na dlhšie odísť, napr. vybavovačky v meste, taktiež vyučujem jazdenie na koni a nemôžem na dlhšie odísť, hoci by sa to niekedy hodilo(objednať viac jazdcov na deň.
Tak ma napadli dve varianty: odsať si mliečko, čo je samozrejme to najrozumnejšie, ale neviem koľko a či by mu to stačilo. Alebo ma napadlo, či sa môže podávať aj UM nepravidelne. Prosím, nesfúknite ma, ja sa v tomto nevyznám, ako to funguje s UM, preto sa pýtam tu. Lebo odsať si neviem veľa, začne ma po chvíli bolieť prsník. Ale zas nechcem malému dávať UM pravidelne.
Takisto zvažujem feniklový čajík, kamoške to pomohlo, keď jej malý plakal vonku, dala mu čajík, a upokojil sa a zaspal. Poraďte mi, ako to riešiť.
Ešte k tomu odsávaniu, cez deň ma malý žužle každú chvílu, mám cecky úplne ako blato, ani odsať sa nedá jak sú mäkké. V noci pije raz takže sa krásne nalejú, tak by som asi mohla odsávať len v noci, alebo nadránom 🙂

Strana
z2
jul11
7. sep 2013

Mozes odsavat aj viackrat do dna a dat do chladnicku a spotrebovat do 24hodin od odsatia prvej davky.V mraznicke vydrzi teraz si nespomeniem ci 3alebo 6mesiacov,ale myslim,ze 6.pizor,nezohrievat v mikrovlnke,ale vo vodnom kupeli.zohrievas na normalnu teplotu,aby babatko mohlo byt.ked to chces merat presne,tak.ideal je 37stupnov,ako telesna teplota.raz rozmrazene mlieko viac nezmrazovat a zohriat len raz

Strana
z2