Obnovovanie dojčenia: Je ešte šanca prejsť z fľaše na prsník?
Ahojte mamky. Vedeli by ste mi poradiť? Po pôrode boli zdravotne komplikácie u mňa aj u dieťaťa. Mala som malo mlieka, dojcenie moc nešlo. Začala som teda dávať odsate mlieko cez fľašku. Postupne sa tvorba mlieka zvýšila, ale babatko už prsník odmietlo. Tak som ďalej odsavala a kŕmila fľašou, ale už prešlo pár mesiacov a teda už mi začalo ísť to odsávanie poriadne na nervy, nič kvôli tomu nestíham. Mala som aj laktacnu, ale žiaľ nepomohlo. Veľmi by som chcela normálne dojčiť. Je ešte nejaká šanca? Máte niektorá skúsenosť s takouto situáciou? Skúšala som aj cez klobuciky, žiaľ aj s nimi odmieta.
No len skusat. Kamaratka dojcila cez klobuciky hadam 4-6mesiacov. Kym nesla na navstevu a klobucik zabudla doma. Babo sa pekne napapalo z prsnika.
Fakt len skusaj. Pripadne striedaj polohy. Cas. Pripadne daj z flase a hned nato prsnik. Nech ten kontakt tam je.
a ak by to neslo, ja som mala take odsavacky do podprsenky, mohla som robit s nimi vsetko, odsavalo to samo..

Mne laktačná tvrdila, že sa dá bábätko preučiť cca do 3 m, osobnú skúsenosť nemám