Odstavenie dieťaťa na jeden deň
Ako prebieha odstavenie troj-, stvormesacneho dojcata na 1 den? Musim ist celodenne skolenie, kde nebudem mat prilezitost mlieko odsat. Neovplyvni to velmi negativne tvorbu mlieka? Ak dieta bude krmene flaskou, bude potom chciet pit?
Asi zalezi od dietatka, ale za mna uplne v pohode. Kojila som 12 mes. a od druheho mesiaca som striedala kojenie s flasou (s odstriekanym mm, nie um). Pouzila som to vzdy, ked som mala dlhsieho lekara, svatbu, oslavu. A krasne to fungovalo, bez problemov. Len si to odskusaj aspon 2x dopredu, u nas bol problem opacny - mala najskor nechcela flasu ani za svet 😊
Tak to ste ma upokojili,lebo si neviem predstavit, ako by ju mama krmila z lyzicky al. poharika. Dufam, ze to vyjde. Dakujem za rady.
Nadviazem na tento prispevok, prosim o radu: o tyzden mam statnice a budem prec asi 6 hodin. Kolko mililitrov mlieka si mam odstriekat do mraznicky pre skoro 4-mesacne babo? Odstriekavam raz denne poobede po kojeni a zda sa mi, ze odstriekam strasne malo. Pripada mi to, ze jednu davku krmenia nazbieram tak po troch odstriekavaniach. Je to mozne?

Ja som musela odíst od 5-týždňového na den. Vopred som odstavala a mrazila mliecko po davkach. Bola s ňou moja mama, kŕmila ju z fľaše a vecer o jedenástej, ked som sa vrátila, sa mala bez problému prisala.