Oplatí sa kúpiť elektrickú odsávačku na mlieko?
Ahojte, myslite, že sa oplatí kúpiť elektrickú odsávačku, aby sa mi rýchlejšie rozbehlo mlieko ? Alebo zbytočnosť ? 🙂
@anonym_autor
Áno, bez debaty, mne to pomohlo.
@svetlonos a môžem sa opytat, ako si ju používala ? Myslím že či po dojčení/ pomedzi. Som úplne stratená v tom. Zatiaľ sa mi mlieko len rozbieha a malý nie vždy chce ísť na oba prsníky počas jedného dojčenia, snažím sa ho prikladať aj každú hodinu, ale niekedy odmietne. V noci je dlhšia pauza aj 2-3h.
@anonym_autor
@svetlonos a ešte sa opýtam na značku, s ktorou si bola spokojna ?
@anonym_autor odsávačka je dobrá len keď som na tretí deň po pôrode mala teplé prsia čo je normálne, tak vtedy som párkrát odsala alebo keby máš taký silný tok mlieka na začiatku, že dieťaťu to prekáža a odťahuje sa zato.
Prípadne potom na neskôr ak budeš chcieť odložiť mu aby mohol niekto iný nakŕmiť v tvojej neprítomnosti alebo odsať a pridať bábu do kúpeľa, je to super na suchú kožu
Pre mňa ináč zbytočná, mám mlieka akurát. Ale je dobré mať doma. Odporúčam tu čo môžeš sa s ňou aj pohybovať
Ja mám Medelu ale je drahá aj použíta
@anonym_autor odsávačka je dobrá len keď som na tretí deň po pôrode mala teplé prsia čo je normálne, tak vtedy som párkrát odsala alebo keby máš taký silný tok mlieka na začiatku, že dieťaťu to prekáža a odťahuje sa zato.
Prípadne potom na neskôr ak budeš chcieť odložiť mu aby mohol niekto iný nakŕmiť v tvojej neprítomnosti alebo odsať a pridať bábu do kúpeľa, je to super na suchú kožu
Pre mňa ináč zbytočná, mám mlieka akurát. Ale je dobré mať doma. Odporúčam tu čo môžeš sa s ňou aj pohybovať
Ja mám Medelu ale je drahá aj použíta
@anonym_7741ba ja som tiež takto používala odsávačku. Plus ešte do príkrmov som troska odsala a pridala. Alebo do kase.
ja som mala dokonca dvojitú
super vec
časom som mala tolko mliema že som mrazila a dávala do prikrmu alebo som nosila von ked sme chodili alebo doma ked stažili syna a ja som bola preč

@anonym_autor