icon

Pomôže odsávanie mlieka u upokojenia bábätka?

annaannies
14. jan 2025

Zdravím
Mám mesačnè bábätko je skoro cely den prisate na prsniku Mame problèm ak ju chceme zobrat von na prechadzku kedze ajked ju nakrmim pred odchodom ajtak stale plače a chce byť na prsniku
Zatial nam pomohlo UM keby po ceste moc plakalo ale nechceme jej davat stale
Pomohlo by kebyze si skusim odsať radsej svoje mlieko???nejake rady tipy???

pribinak
14. jan 2025

@annaannies cely deň na prsníku….pije dost? Pije efektívne?

annaannies
autor
14. jan 2025

@pribinak vždy si po papaní odgrgne tak si myslim že pije kolko potrebuje

anavixy
14. jan 2025

Ci grga alebo nie je celkom jedno. Pribera dostatocne? Samozrejme, ze by pomohlo, keby si odsajes mm, aj pomohlo um.. v tom pripade asi je dieta hladne a pomohlo mu zasytenie. Otazka je ci nieco dokazes odsat a ak ano, tak preco sa dieta dostatocne nenapapa z prsnikov alebo teda aka moze byt ina princina placu. V nosici ste ju neslusali zobrat von?

annaannies
autor
14. jan 2025

@anavixy pribera samozrejme nieje ziadny problem ked sme doma len ked ju berieme von.odsavat som zatial skusala iba s rucnym odsavacom ale to mi moc nepomohlo ze by som skusila elektricky???

blaazi
14. jan 2025

@annaannies za mna najlepsie elektricka odsavacka na obe prsia. Ale dojcit sa da aj v satke/nosici vonku, chce to len trochu cviku.

annaannies
autor
14. jan 2025

@blaazi neviem posudit kolko mam mlieka urcite by mohlo byt aj viac elektricka odsavacka by pomohla popriade pre spustenie ???

siska53
14. jan 2025

@annaannies mne slo len elektrickou, aj to nie nejak prehnane, ale deti si vzdy odsali,kolko potrebovali. Ale urcite je lepsie mat na jednom prse dieta, na druhom odsavacku, mne vtedy lepsie tieklo.

blaazi
14. jan 2025

@annaannies urcite ano, ale pokial diwtatko pribera, zamerala by som sa primarne na dojcenie, stlacit prsnik pri dojceni, dat pozor na dobre prisatie, dojcit v satke.

anavixy
14. jan 2025

A nemoze byt problem v kociku? Doma v kociku je ok? Vonku v nosici vyskusat.. ked pribera a inak je spokojna, len ked idete von nie je, tak to asi nebude o tom, ze jej chyba mlieko. Cumlik ma?