Poškodené bradavky
Ahoj, dcérka mi ešte v pôrodnici počas dojčenia zničila bradavky, najmä pravá bola akoby uprostred prasknutá a odvtedy mi robí problém. Počas dojčenia ma neskutočne bolí, akoby ma rezali žiletkou, no najmä pri prisatí a prvé ťahy.. Potom sa bolesť uvoľní. Bolesť je tak silná, že mam strach z prisatia a vždy ma od bolesti až kruti. Na bradavke mi vznikol akoby biely povlak, vyzeralo to ako drobne pluzgieriky a jeden sa zmenil na čiernu bodku. Neviem či ide o nejakú kožnú chorobu ani ako to riešiť. Nemá niekto podobnú skúsenosť?
Ja som mala bradavku natrhnutu, normal odtrhnuta asi 0.5cm....hrozne nieco, umyvala som xkrat denne repikom a natierala mastami, vetrala, ziadna podprda a tie vatove tampony, tiez ma bolelo prisatie palilo....ale zmenila som polohu, doteraz ho kojim ,,futbalova lopta,, po zmene polohy a hlavne repik+vetranie za tyxden bola bradavka ako tak ok a postupne sa zahojila, odvtedy klop klop ziadny oroblem, ale inak nekojim len ma tu futbalovu loptu
mali sme to iste, hovoris ze mas zle prisatie tak mozno to bude tym, u nas to bola prirastena uzdicka, urcite co najskor kontaktuj LP ta mu to skontroluje a skus si kúpiť citrovital a tym potierat mne to strasne pomohlo

nesprávne prisatie a mykoza..napravit prisatie - odstranit cumel, flašu, skontrolovat uzdičky v puse..menit polohy na dojčenie, prsia vetrat, bradavky natierat citrovitalom , aj genciankou ak bude treba..