icon

Problémy s dojčením

lussy92
5. sep 2014

Ahojte mamicky chcem sa opytat ci nemate niekto skusenosti s tym ked malinky mi pije mliecko z prsnika a po chvily mame pripapni krce ako keby ho to tazilo.Vzdy si aj viackrat odgrgneme ale nepomaha.Nikdy sa poriadne nenapapa lebo sa ju neda nemate nejaku dobru radu?dakujem

jul11
5. sep 2014

@lussy92 odporucam nakontaktovat sa na laktacu poradkynu z mamily. urcite ti poradi telefonicky,pripadne osobne. ako vies ze sa nenapapa poriadne?pribera?ale stagnuje s vahou,chudne?mozno je tok mliecka prirychli,alebo moze mat reflux.odporucam poradkynu,ktore maju skusenosti a vedia klast spravne otazky

mimikas
5. sep 2014

@lussy92 kontaktuj laktacnu poradkynu, mozno je zle prisaty a hlta vela vzduchu, v kazdom pripade skus zmenit polohu kojenia a diskutovat to s niekym

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
siska53
5. sep 2014

@lussy92
@anetkaadamko sup obe kontaktovat laktacne,nech sa na to pozru.

katkakovac
5. sep 2014

Možno máš príliš plný prsník a mlieko doslova strieka. Skús najskôr trochu odstriekať trochu mlieka až potom ponúknuť dieťatku. Ono to nie je príjemné, keď mu trieka mlieko do krku....... Malý s tým mal tiež chvíľu problém, ja som mala mlieka zozačiatku strašne veľa. Ak to nepomôže skús laktačnú poradkyňu. Každopádne držím palce 😉

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal