Psychicky nezvládam laktačný štrajk, chcem prejsť na fľašu, ale bábo z nej nevie piť
Ahojte ženy, už 6 týždňov kojím dieťa v polospánku/spánku, lebo bdelý sa na prsníku hnevá, plače, odpája sa, najčastejšie sa bdelý ani nechce prisať, plače už len pri priblížení k prsníku (v akejkoľvek polohe známej aj neznámej, už vie čo saa ide diať). Mala som tu 2 laktačne, pozerali prisatie polohu uzdicky, nosila som veľa koža na kožu, spoločne spanie, dojčenie v pohybe, nosič, ale ja už nevládzem, nemôžem normalne fungovať, nedá sa s ním nikam ist, vonku do kočiara len blízko bytovky lebo ked sa zobudí uz ho nenakrmim.. zacalo to v 7. Tyzdni, teraz ma 12 týždňov, takze uz tak ťaháme 6. Tyzden, ja som mala pred rokom úzkosti, bojim sa ze sa mi znova vrátia, psychicky to zle znášam. Včera som sa rozhodla odsat mlieko a dať z fľaše, ale on sa s cumlíkom na fľaši iba hra, preklada jazykom v puse, ma to ako Novy predmet na olizovaníe, ale nenapadne mu začať sať, skusala som dlho asi počas 3 bdelych okien a nechytil sa, neprisal sa na flasu. Skusala som aj silikónovy Philips Avent natural response 2, aj BIBS flasu s kaučukových cumlom a ani jedno nechápe ze ma sať, je to len hračka na olizovanie, hoc som skusala motivovať kvapkami mlieka, omacala som cumel v mojom mlieku, nechápe … som zúfalá, nezostáva mi nic ine len kojiť v polospanku ale to znamena nikam nechodiť a uspavat hladné dieťa …
Možno ťa nepoteším,ale moje dojčené dieťa odmietalo aj um,dokonca z neho vracal.
ak chceš kojiť aj za týchto podmienok - koj. Ak nie, mladý pán si bude musieť zvyknuť , že z flasky sa je a nehra sa s nou, lebo iny zdroj jedla nie je 🙂 urob tak, aby ty si bola spokojná a štastná.
ak chceš kojiť aj za týchto podmienok - koj. Ak nie, mladý pán si bude musieť zvyknuť , že z flasky sa je a nehra sa s nou, lebo iny zdroj jedla nie je 🙂 urob tak, aby ty si bola spokojná a štastná.
@szam asi tomu uplne nerozumiete. On nechápe co je fľaša, co je cumel, pre nho je to cudzí predmet ktorý nezačne sať, len olizuje ako vsetko ostatné.
Skušala si náustok? Môj syn odmietal cumle, kúpila som preto náustok s najmenším prietokom - poradili mi to v odbornej predajni. Funguje ináč ako klasické cumle, nám to veľmi pomohlo.
Niečo také https://www.gigalekaren.sk/produkt/nuk-fc-nahra...
@martinka17 moze to aj 3 mesačný? Kedy si to zacala používať?
Ani keď cumel stlačíš aby cítil mlieko?
@januska12323 nie. Skusala som mu x krat kvapnuz mliecko no proste v ňom to neprebudí reflex satia ci co …
Ani keď cumel stlačíš aby cítil mlieko?
@januska12323 nie. Skusala som mu x krat kvapnuz mliecko no proste v ňom to neprebudí reflex satia ci co …
@janka0p aj v polospánku si skúšala? Ako keď ho dojčíš.
Skus mu z toho dudla nakvapkat do ust,ked uciti mliecko v puse,ten reflex saci bude.Taketo trapenia je ozaj dobre akurat tak na po porodnu depresiu.Mate si to uzivat a nie sa trapit a dieta aj tak stale hladne.
Ja som aj kojila aj dokrmila,deti si odgrgli a spali 3hod niekedy aj viac.Ukazkove deti,prebalit,nakrmit a spinkat.A tak aj v noci,vsetko pri sebe az nemusim ist dole do kuchyne,v spalni zamiesala,nakrmila.V posteli prebalila,proste ulahcovala som si to ako sa dalo,spalo male,spala som s nim.S dcerou celo o celo,ona citila moj dych a spinkala spokojne,ja som citila kazdy jej pohyb,len otvorila oci,ona spinkala.
Ulahcit si to ako najviac mozes,a to boli vsetky deti take ukazkove,mam ich 5.

Skušala si náustok? Môj syn odmietal cumle, kúpila som preto náustok s najmenším prietokom - poradili mi to v odbornej predajni. Funguje ináč ako klasické cumle, nám to veľmi pomohlo.
Niečo také https://www.gigalekaren.sk/produkt/nuk-fc-nahra...