Skoro dvojročná dcéra sa chce často dojčiť a ja veľmi trpím
Ahojte prosim o radu dcérka v máji budde mat 2 r s poslednú dobu sa veľmi často chcela kojit. Posledne dnni už soom pri tom trpela. Včera večer do dnes z rána a sme to zvládli bez kojenie učili smee ju už postupne aj na iné mlieko. Vidím na nej že to pochopila takže budem v tom aj cez deň pokračovať že kojiť sa neebudemee. Prosiim o radu co si dat alebo ako uvoľniť naliaate prsia.len sa sprchovát a vy masírovať ci co mi prosím poradíte? Citiim že sa nalieva ju. Mamm jedno aj zbolestivé od kojenia.Dakujem
Ja som si vždy pre uvoľnenie trocha odstriekala, ale nie veľa a postupne to prešlo. Ale ešte dosť dlho som mala mlieko, ale našťastie sa nezapalili
Mne poradila kamoska porodna asistentka uz tu spomenute - chladit prsia, ak je velmi zle tak odstriekat do uvolnenia, nie uplne. Mne sa to upokojilo tak cca do tyzdna. Ale ja som dceru odstavila kvazy zo dna na den. Tri dni ju uspaval muz aj s nou spal sam v izbe a do tyzdna si mala na mliecko nespomenula. Teraz uz len UM. Drz sa 🍀
@veronice dakkujem u nás. Zatiaľ dcéra chápe že mlieko nie je. Výškusam rady už ju kojiť nebudem takže tiež too mame zi dňa na deň včera soom ju takzoo naposledy ešte kojila. Ďakujem za rady

Ja som si prikladala zeleninu v sackoch z mraziaka. Vzdy, ked som cítila, že sa prsia nalievajú. Do 3 dní bol pokoj.