Skúsenosti so senovkou a Benediktom: Vyrážky alebo nie?
Ahojte . Beriem senovku a benedikt na podporu mliečka. Vyhadzala sa niektorá z vás z týchto produktov? Že ste mali vyrážky alebo také červené pupaciky? Ďakujem
Moja segra ich brala 2 týždne a mne strašne smrdela senom. Kychala som keď som prešla okolo. Okrem toho nepomohli.
Pokial vies vylucit, ze by si vyrazky mala z niecoho ineho, tak je uplne jedno ci ti tu napise 10 zien ze ony sa z toho nevyhadzali. Alergiu na bylinky samozrejme mat mozes, nie je to nic neobvykle.
Preukazany ucinok na zvysenie laktacie ma senovka a pestrec, aj to minimalny. Zalezi aj od toho ake mnozstva beries, ci uzivas kapsuly podla odporucania alebo podla mamily. Skus bylinky uplne vynechat do upravenia exantemu a potom bud nasadit postupne (nie celu davku naraz) alebo sa na to rovno vybodni. Zvysenie laktacie zaruci castejsie prikladanie (za predpokladu ze dieta je dobre prisate a saje efektivne) ci odsavanie, aj v noci. 🍀
To ma mrzi… tak odsavat, kazde dve hodiny kludne, ako keby si krmila dieta. Dolezite je aby si mala aj spravny nastavec na odsavacke (treba si odmerat bradavku a podla priemery vybrat vhodny nastavec) a teda odsavat aspon raz aj vnoci. Na zvysenie tvorby mlieka je uciiny power pumping, vygoogli si, ak nepoznas 🙂 ak mas ig, idporucam najst si profily vasa laktacna konzultantka a lipirea blog, najdes tam cenne info. Drzim palce🍀
@anavixy áno áno snažím sa každé tri hodinky , raz aj v nocí 🙂 veľmi pekne ti ďakujem za rady 🤞🤞

Ahoj brala som ich pri dojčení....a nikdy som nemala žiadne vyrážky.