icon

Spiaci jedák

carolinja
23. sep 2016

Ahojte chcela by som sa opýtať co robiť keď moja 3 mesacna dcerka nechce papat v respektíve chce aj si pyta no nechce sa prisať 😞 prisaje sa pekne papa , niekedy aj 30minut ale len keď je v polospánku.co robiť? Je to v poriadku keď nepapa aj 4-5 hodín.ďakujem za rady

luba41
23. sep 2016

pozri čo je štrajk..používate cumel? flašu? dojčíš na požiadanie? spíte spolu? uspávaš, zobudzaš na prsníku?

carolinja
autor
23. sep 2016

Už som pozerala aj o tom štrajku,ale niekedy je taká nervozna od hladu že ju neviem ani utíšiť kým nezaspi a potom sa naje.cumel ano flasu nie.spi v postieľke a uspavam ju na rukach na fitlopte.ked ju dal polohy na kojenie aby zaspala tak sa zlostí 😠😃 ďakujem za odpoveď

carolinja
autor
23. sep 2016

V noci sa pekne papa a cez den mame problém

veronicka88
23. sep 2016

To prejde,daj tomu dva týždne.odskusane...štrajkom. Si prešli tabulkobo

carolinja
autor
23. sep 2016

No nám to už takto trva 3 týždne.dufam že to prejde.a ešte ako zistim že ju boli brusko? Prvé dietatko a skúsenosti žiadne.ďakujem ta rady

luba41
23. sep 2016

@carolinja uspávaj na prsníku-po ležiačky v posteli-neprekladať..vela nosiť a ponúkať prsník, ale nenutiť..čo najviac kontaktu s dieťaťom-to chýbalo..,čo najviac dojčiť v polospánku a spánku / preto spolul spať/-aby si udržala tvorbu..riad sa podla dieťaťa, vysleduj kedy mu čo vadí-aby si tomu predišla a pod..

carolinja
autor
23. sep 2016

Ďakujem za rady nosim casto ale ako náhle si chcem snou lahnut do posteli tak cela začne hádzať a strašne plakať ako by sa bála .teraz vydržala od pol 9 rana do 13:00bez papania a jedla skoro 40 minút 😃 tak som rada.a aj u vás vadilo keď ste sa počas kojenia rozpravali?

maxiva
23. sep 2016

aj moj bol taky spekulant 😉 musel mat ticho,ked pil 😒 tiez som krmila v polospanku,lebo vystrajal,pil tak pät minut a potom zacal velmi plakat.a takto furt dokola...akoze prestalo to az,ked dostaval prikrmy...inak kojila som ho az do dvoch rokov.tak sa nevzdavaj,aj ked to je niekedy na prasky 😝

carolinja
autor
23. sep 2016

Ona bola zlatucka až kým sme neboli na dovolenke na Slovensku pretože že sme v zahraničí a prvý krát toľko ľudí okolo nej a od vtedy je taká.no dufam že to prejde😃 také malé detičky a také prefíkane 😍😊