Štvormesačná dcérka odmieta prsník
Moja mala z nicoho nic odmieta prsnik.Neodmieta mlieko,lebo to ked odsajem,vypije.Ale ked mi uvidi "prso" alebo ju vezmem na ruky a zaciti mliecko,spusti neskutocny hystericky plac.Ano,citala som Manilu,pisu,ze nemam dat malej 8 hodin mlieko,potom bude chciet....akoze fakt?Prepacte,niesom na to stavana,aby som to urobila...Snazila som sa ju nosit v nosici, telo na telo nefunguje,nakolko ma nechce ani vidiet.Skusila som to v noci v spanku,ani to neslo.Trapim sa pd stredy,vadi mi ze ma odmieta,bolo to take pekne dojcit.V mojom okoli laktacna nie je,preto sa obraciam na vas,skuste dat radu.Dakujem
Nam sa to stale a dovod bol uplne banalny. Mala som velmi silny prud mlieka. Takze ked maly pil mlieko mu striekalo do hrdla a to mu vadilo. Vrieskal, zuril, potom uz prso ani vidiet. Ale ja som svina 🙂 nukala som mu stale. Menila x y z poloh. Ale nepomohlo moc... Prisla ku mne laktacna a poradila mi pred tym ako na ma maly prisat cca 5 minut odsat mlieko osavackou alebo rukou a potom bradavku nasmerovat na jeho horne podnebie. Aby sa mu mliecko odrazalo od horneho podnebia a nestriekalo priamo do hrdla. Trvalo to cca 2 tyzdne. Potom sa mi mliecko upravilo. Mne sice radila nepouzivat dudel ani flasku. Ja som sa na to vyprdla. Malemu som davala dudel aj dalej a ma ho doteraz a z flase pil a pije tak isto. Ja som ho vonku nekojila ale pil odsate mlieko z flase. 100 deti 100 chuti. Vyskusaj odsat mliecko a az potom prilozit babo na prso. A este odporucam vystihnut tu chvilku kym nezacne byt hladne a vtedy mu dat prso. Nebude papat tak pahltne ako ked je uz hladne. Drzi palce
To s tou flasou neviem ja davam UM od ukonceneho 2 mes .a kojim stale mali bude mat 4.9 bude mat 7 mesiacou treba to len skusat ja som mala problem ze mali nechcel z praveho prsnika a tak som mu ho par krat dala na silu nie ze by som mu ho vrazila do ust ale proste som si ho prilozila a kym nechitil bol to tazky boj ale uspesny ☺drzim palce len to nevzdavaj 👍🔝
U mna to vyzera skor na slabytok mlieka,v pondelok zbehnem do lekarne nieco na podporu.Ako to sa dufam upravi.Len neviem,ako ju potom donutit pit.Normalne na mna az skaredo pozera a mne z toho do placu.

To píše mamila? 8 hodin? K tomu sme sa nedostali ešte. Každopádne v mamičkovej skupine kde som radili žene vydržať. Malo by to byť prechodné. Ale nechať prsník nasilu. Iba skúšať či nevezme. A vraj keď spí tak dávať cucať. Aj keď možno práve ta fľaška je kontraproduktívna. Ono je ine prisatie na fľašu a ine na prsníku. A ak si dieťatko vyberie ľahšiu cestu tak bude preferovať prsník. Skús kŕmiť pohárikom. Techniku určite nájdeš na mamile. A skús im napísať. Určite ti poradia.