Syn vygrcká asi všetko čo spapá. Čo robiť?
mamicky prosim vas maly mi vigrcka asi vsetko co spapa co mam robit 😒
daj si to zmenit na diskusiu...
ako a co grcia. ciste mlieko, alebo natravene. pogrckava, alebo to ide prudom?
ma teplotu?
je nepokojny???
aspon IP daj
Ahoj moja mala bola na tom teraz nedavno podobne... treba skusit podavat vodu v malych mnozstvach, aby nebol dehydrovany - po lyzickach - v lekarni predavaju Kulisek - prasok podobny smecte - ale vyslovne proti grckaniu na doplnenie mineralnych soli.... nam nakoniec pichli na ambulancii injekciu proti grckaniu...ak by nepomohlo, isli by sme na infuzku do nemocnice... momentalne je to vo vzduchu _ grckanie aj vracanie. drzime palceky
mozno ide o reflux,vyluc zo svojho jedalnicka : paradajka, paprika, cibulu, cesnak, karfiol, brokolicu, redkovku, banan, jablko, oriesky, kysnute veci aj pecivo, mlieko, strukoviny, kapustu, uhorky,a tiez citusove ovocie, kokos, kofein, tein, vsetky drazdive stiplave drazdive potraviny, rovnako vyprazane, papaj varene kuracie s mrkvou, zemiaky na smotane, a podobne, nas mal strasne silny reflux, popodlkadali sme mu matrac, aj dojcit by si mala tak, ze hlavicka, by mala byt vyssie ako hrudnicek, dat mu odgrgnut aj pocas dojcenia a na konci dojcenia tiez, prebaluj radsej pre dojcenim, po dojceni s nim velmi nemanipuluj,,,,, ja som s mojim na gastro nesla, nechcela som aby mi do neho pchali neake hadicky, po tejto diete sa mu stav zlepsil o 100%, a to z neho tieklo ako z polievacky,,,,, skus, jeden den nejest teto veci, bud a diete a ked sa mu to zlepsi, tak to ma z toho, je to tazke dodrziavat , najme, ked mas behacky okolo babetka,,, ale za skusku nic nedas, postupne, ako ti vrackat prestane, mozse po par tyznoch zacat pridavat potraviny naspat do jedalnicka,,a uvidis ako bude reagovat, ked zacne vrackat, tak tu potravinu este nejedz, , jednako mozes kupit probioatika bio gaja, tie nam tiez pomohli pri kolikach a su dobre aj na imunitu 😉
ahoj mojej znamej to tiez robil syn doktorka jej poradila sirup aby negrckal ale neviem ako sa vola skus sa opytat tvojej lekarky

maly ma asi reflux aj nas tomal treba ist na gastro s nim .vyvysit postielku by nespal na robvnom ale v sikmej polohe .prajem nech to rychlo prejde nas to nastastie drzalo len 2 mesiace nastastie .