icon

Synček nechce sať. Ako na neho?

allias20
25. mar 2013

potrebujem poradit volaku metodu. moj syncek je trosku pohodlny a nechce sa mu sat. zo zaciatku saje, ale po 5 minutach uz len caka, nech to tecie same. je nervozny a nenapapany. objednala som si uz odsavacku, ze mu dam z flasky, ked sa mu uz nebude chciet tahat. ale nechcela by som ho na to naucit. ale zas nechcem prist ani o mliecko... poradte... ☹

marcelatje
25. mar 2013

@allias20 Kašli na odsávačku to je len oštara. Kontaktuj laktačnú nech ti skontroluje prisatie. Prikladaj tak často ako treba aj keby to znamenalo stráviť celý deň s bábätkom na prsníku. Viem o čom hovorím a ver mi nie je nič nad plnohodnotné dojčenie. Neboj nie som žiadna bigotná "dojčoholička" 😀 ale je to úžasne pohodlné a odsávanie ti zaberie strašne veľa času ja som z pôrodnice prišla s bábätkom na UM a svoje som si odsávala a keďže som mala veľmi plačlivé bábätko ktoré skoro vôbec nespalo bolo to strašne namáhavé. Určite by som najskôr urobila všetko pre to aby sa bábätko dojčilo a ak už nič nepomôže až potom by som odsávala. Držím palce nech sa podarí 🙂

grundia
25. mar 2013

@allias20 Vyhladaj si stranku Mamila.sk,najdes tam kontakt aj na laktacnu z tvojho okolia,urcite ti pomoze.Tiez sme mali problem a do mesiaca od narodenia sa to pekne upravilo.Presne ako sa pise vyssie,nieje nad kojenie.

allias20
autor
25. mar 2013

@marcelatje @grundia ved prave. uz robim co mozem, len on tak zacne dupat nozickami a potom sa rozvrieska, az zachadza... ja si myslim, ze prisatie je ok, lebo on zo zaciatku saje krasne, ale potom sa mu uz nechce. skusim pozriet na tej stranke volaku tu poradkinu, nech teda skontroluje to prisatie...
ale zas nebolo by odveci, keby ho naucim aj na prsicko a aj na flasku, keby si budem musiet niekam odbehnut, aby sa tatko vedel postarat 😀
dakujem vam 😉