icon

Trápi ma, že nedojčím

24. feb 2022

Asi hlúpa otázka, ale skúsim.bábätko má už 4 mesiace.už 2 mesiaca nekiojm, teda už ani mlieko nemám.stále ma tio rápi, že nekojim.chcela by som.už sa to ale asi nedá rozbehnúť však?viem, že už ani bábätko sa nemusí prisať.ale dajme tomu, že sa prisaje.len či je možné z mojen strany po 2 mesiacoch.

ivangeline
24. feb 2022

Nemyslim si.. a preco skusat? Uz ked je zvyknute na nieco..

zapalkazapalkova
24. feb 2022

Keď je možné adoptivne dojčenie, prečo by sa to nepodarilo. Podla mna ak chcete, zavolajte si laktacnu a skuste sa poradit.

tafita
24. feb 2022

Tiez si myslím, ze by sa to dalo. Kontaktuj LP

alienkami
24. feb 2022

Skús to, poraď sa s LP... ale priprav sa aj na to, že sa to nemusí podariť.
Ak sa podarí (čo dúfam, lebo vidím, že je to pre teba dôležité), tak super. Ak nie, aj tak to bude v poriadku. Dieťatko má všetko čo potrebuje. Nič mu nechýba. Netráp sa.

sticker
elizabet173
25. feb 2022

ja by som to skúsila, častým prikladaním by sa to mohlo rozbehnúť, ale ak nie, určite by som sa tým netrápila

mareri
Odpoveď bola odstránená
guiseppinka
23. mar 2022

Rozmyslam, ze co, resp. ako to napisat. Preco sa trapis tym, ze nedojcis? Lebo je to "to najlepsie co moze matka dietatu dat" alebo "imunita" alebo preco? Kvoli niecomu sa nedalo, ma UM, je spokojne, tak bud aj ty. Laktacna ti nahodi mega davky domperidonu, mlieko sa ti sice rozbehne, ale keby tie davky uzival chlap, tak aj jemu by sa mlieko rozbehlo... Brutalne je ovplvynovana hypofyza a vies si dobre dosrat zdravie. Nehovorim uz o tom, ze ale "zdrave" bude to mlieko... Otazka je, ci ti to stoji za to. Kazdy lekar ti povie, ze domperidon nie. Precitaj si o jeho ucinkoch.

autor
23. mar 2022

@guiseppinka áno aj imunita bábätka aj preto, že je to najlepšie ,čo môžem dieťatku dať.syna som kojila 7 mesiacov a ju len 2.ale nekojim, nerozbehlo sa to.o tých liekoch neviem a ani nejdem skúšať.trápi ma to stále aj keď už nad tým toľko nerozmýšľam.je mi to ľúto, že som ju kojila iba tak krátko.

valdovalda
23. mar 2022

Da sa rozbehnut, ale kolko sil, energie, casu by ste museli do toho investovat. To by ste nerobili nic ine len bonding, stale na cecku. Viem co prezivate, ale verte, ze by to bol beh na dlhe trate. Museli by ste flasu uplne odstavit, pokracovat poharik, cievka, cecok a neustaly kolobeh

valdovalda
23. mar 2022

A este k tym laktacnym....mamila a spol., jedna katastrofa, ani nekontaktuj, tak ta zmagoria

guiseppinka
23. mar 2022

Moje podla dlzky kojenia by mali mat taku skvelu imunitu a na mladsiu sa nalepi skoro vsetko... Starsia zacala chodit do.jasli a to boli vkuse priedusky, mladsia to iste, plus.do toho usi, mocove cesty... Najmladsi zatial este aj kojeny, ale teda ten si tiez uzije s usami... Neries to, spravila si to vela, dolezite je, ze deti lubis a nie ci ich kojis.alebo nie