Vodná fajka a kojenie. Má účinok na mliečko?
tato otazka je dost nahlavu ale kamoska ma prosila aby som jkej to zistila tak sa pytam... ma fajcenie vodnbej fajky s ochutenym tabakom, ked sa nefajci ako klasicke cigarety vplyv na mliecko?
V rámci jedného článku som našla toto, možno ti to pomôže: (bol to článok o dojčení z EÚ) Ženy by mali byť odrádzané od používania tabaku (napr. cigariet, vodnej fajky, žuvacieho tabaku) a jednoznačne by sa im malo odporučiť, aby vyhľadali pomoc, vďaka ktorej by prestali alebo aspoň na minimum obmedzili používanie tabaku. Avšak by mali byť upozornené na to, že používanie tabaku nie je kontraindikáciou dojčenia. Rodičia by mali byť upozornení na riziká pasívneho fajčenia, hlavne pri dojčatách a batoľatách
My sme mali vodnu fajcku, sme nefajciari, asi 2x sme ju vyskusali. Ked manzel cital clanok, ze je to este skodlivejsie ako bezne cigarety, hned som ju predala. Nech si precita nejake clanky, ake ucinky ma ten tabak a hned si urobi vlasny nazor.

ochuteny tabak je tiez len tabak, takze je to rovnake, ako keby fajcila cigarety...ja mam tiez vodnu fajku a teda kedze stale kojim, tak po nej ani nekuknem 😉 inak cigarety mi nic nehovoria...ak to neslukuje tak netusim, ale ja sa tomu proste zatial vyhybam...