icon

Zjedla som pokazený jogurt a prehnalo ma. Môže to ublížiť dieťatku, ktoré dojčím?

luciaaoliver
21. júl 2020

Zjedla som jogurt,ktory bol mesiac po zaruke.chutovo nebol zly,no prehnalo ma z neho.moze mat z toho problemy syn,ktory je plne dojceny?ma 7 mesiacov.pomohli by probiotika pre nas oboch,aby nehnackoval?

balaskovae
21. júl 2020

mesiac a to nesmrdel? ja som minule nechala jeden v chladnicke tak vzadu, som nan zabudla a asi o tyzden ked som ho nasla uz bol uplne napucany, uz som sa ho ani neodvazila otvorit :D ale tebou to uz nejako preslo tak si nemyslim, ze bude mat vyslovene nejaky problem

sissy27
21. júl 2020

@balaskovae nie je jogurt ako jogurt 😀 normálny jogurt sa pokazí, ale nejaká umelinka ťa aj prežije úplne bez problémov 😀
@luciaaoliver nič mu nebude.

balaskovae
21. júl 2020

@sissy27 hej to je pravda, mi kupuje take z mliecneho expresu ako je to nazvane :D to su akoze take farmarske a tie maju trvanlivost iba par dni a potom uz takto skoncia ked sa nahodou nestihnu zjest

danka808
21. júl 2020

Nebude mu nic neboj sa 🙂 Len si na to davaj pozor lebo ved ani tebe to nerobi dobre a ak mas z neho hnacku tak samozrejme treba vela pit

mina59
23. feb 2021

@luciaaoliver práve som zjedla tiež jogurt mesiac po záruke a tiež kojím... Zdal sa mi trosku kyslejsi ale tieto bývajú také chuťovo tak uvidím co sa stane ďalej 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️