icon

Zlé zaspavanie aj spánok u 7m

lenkaam_1
11. jún 2018

Dnes o 21:14
#zaspavanie #spanok

Ahojte idem k vam pre radu...7 mesacny zatial kojeny prikrmy bezia papa vsetko v poriadku...
Az na uspavanie na noc + nocny spanok....to je nieco priserne ulozim ho spat cca 19:30-20:00/....chpdim spavat o 22..od tej doby co ho ulozim je hore minimalne 3x....v noci sa budi aj kazdu pol hosinu hodinu...cele dojcenie sa mi s tym zhnusilo mam z toho nervy neznasam to obtazuje ma to....ale viem ze je to pre neho to naj blaa blaaa....prpsim poradte nieco co by mohlo zafungovat nejako ho "oklamat"....nehovoriac o tom ze ci cez den alebo vecer mi zaspi len na prse...
Mlieka mam dost,teplo/zima mu nie je nic ho neboli..v monente ako sa prisje tak do par sekund spi....spi aj so mnpu v posteli ale uz som n wrvy z toho ze som celu noc v jednej pozicii aby mal prso vzdy k dispozicii ked mrnkne...uz som tak vycerpana dakujem za kazdu radu

lucka_lucia
11. jún 2018

Presne to poznam.pomohlo len nasilu naučiť na dudel.v 5 mesiaci som začala skoro nasilu dávať Dudel a je to lepsie

lenkaam_1
autor
12. jún 2018

@lucka_lucia len on ziaden nechce ani v polospanku ani namoceny v mlieku aki zohriaty rozny material tvar nic.. ☹

lucka_lucia
12. jún 2018

@lenkaam_1 aj to poznám.vzdy keď zaspala na prse preložila som do postieľky prebrala sa tak som jej dala Dudel a držala som ho až kým si ho nechutila á hneď zaspala.troxha plakala ale bez toho sa to nedalo.stale uspavam na prse ale už keď sa prebere stačí Dudel a niekedy ho má aj pár hodín takže vkuse spí.v autosedačke tiež spí len vďaka dudlu.a nemá problém s hociakym tvarpm

mischelin89
12. jún 2018

Moj ma 9mes. Od narodenia spi len na mne, zaspava prso. Dudel flaska nechce. Odlozila som, zobudil sa hned alebo do 2 min a dookola.
Nervozna som bola ze nic nespravim ze nemam chvilu pre seba.

A potom som si povedala...potrebuje ma. Kaslem na to co nespravim. Prestala som byt nervozna a maly zacal ovela lepsie spavat. Moja rada je dat sa do kludu. A viem ake tazke je to.

Teraz ma 9 a konecne to ustupuje a badam zlepsenia.

Skratka dlhsie potreboval maminku, dostal ju a prechadza to same. Vela stastia.

taga
12. jún 2018

Neviem ako daleko ste s prikrmami, ci davas len obed zatial alebo uz aj nieco na veceru? Vzdy takto spinkal alebo sa to teraz nejako zhorsilo? Nas ma 15 mes a tiez sa od mala velmi casto budi a zlepsuje sa to jedine vekom. Je to tazke, na nervy, dakedy priam na maslu, ale neboj, zlepsi sa aj u vas

Nooo a nam pomohlo nedavat vecer kase lebo z tych velmi smadilo, ale to neviem ci davas uz.. A este je zle ked je teplo, spln a idu zuby.. Ehm nepomohla som asi, prepac 😊

lenkaam_1
autor
12. jún 2018

@taga ahoj no s prikrmov uz papa na ranajky/desiatu ako stihnem obed olovrant par krat som dala kasu lebo som si myslela ze ked sa nazerie doslova bude lepyie spat ale nepomphlo to tak ju uz ani nedavam....
Trva to cxa 3 mesiace...a spustila to moja menstrucia vzdy ked ju mam tak maly je ako 100certov a teda v noci bol hrozny tak som si ho dala k sebe a "zavesila" na prsnik a takto to slo 7dni kym mi presla menstruaia a uz ked aom ho chcela potom nazad davat do postielky zacal toro rovit ze sa budil kazdu sekundu hadam😔...tak ti poviem ze stale si opakujem isto sa to zlepsi ale tak uz ze ked mam ist uspavat (tj zas byt prilepena hodinu k posteli kym zaspi riadne je mi do placu)....

mily7
12. jún 2018

@lenkaam_1 ja som kvôli tomuto v roku odstavila nočné dojčenie. Mne to veľmi pomohlo, ľutoval som len, že som to neurobila skôr. Tri dni uspaval manžel a ako sibnutim prútika začali spávať oveľa lepšie. A mne to veľmi pomohlo.