icon

Známa mi darovala odsávačku

5. okt 2021

Akoby ste reagovali keby vám nasilu dá známa odsávačku na mlieko ,ktorú ževraj nepoužívala ale vidno že bola použitá.
Rázne som vravela že ju nechcem . Hrozne má to vytočilo. Je to nehygienické a má už vyše 10rokov . Najradšej by som jej to už aj vrátila . Nemám rada takéto chovanie..nevnucujem ľuďom niečo čo nechcú už len aby som sa toho zbavila!

sirka9
5. okt 2021

tak jej to buď vráť alebo to vyhoď. a nabudúce si nedaj nanútiť niečo čo nechceš.

nmhc
5. okt 2021

Ak niečo nechcem tak to nevezmem. A ak ti ju dala a ty si nevedela povedať nie tak ju jednoducho odloz a nepouzivaj alebo ju niekomu daj komu to nevadí...

21anjelik19
5. okt 2021

Neberiem niečo čo nechcem ..... a ked si uz zobrala tak vrat alebo vyhod do kosa

0silvia0
5. okt 2021

Mala si povedat, ze uz odsavacku mas, ked ti bolo trapne razne odmietnut.

katkamatka7
5. okt 2021

Ak nasilu, teda si vravela, že nemáš záujem a ona z nejakého dôvodu natlačila. Poďakovala by som, venovala cukrík z vrecka a odsávačku darovala niekomu, kto ju využije, pre mňa za mňa aj ako kvetináč.

zdenka11081983
5. okt 2021

Jaj bože. Keby si to tak ta známa mohla prečítať co tu riešiš a aka si pohoršená z niečoho tak nehygienickeho..a pomyslela by si, ze takej trube netreba nic davat. Vysterilizovat nevies? V porodnici som im dakovala, ked som mohla pouzit nemocnicnu odsavacku, ked som mala prsia naliate.

simca06022011
5. okt 2021

tak ju hod do smetneho kosa a vybavene... inak ja som odsavacku nepouzivala viac ako 2x a teda uz po tom umyvani vyzerala hrozne/resp ako pouzita, neviem z akeho matrosu to avent robil... a mamina ktorej som ju posunula bola stastna ako blcha. Tak tu vbehni do bazara,nahod ju tam a urcite sa ti niekto ozve... odsavacky sa vyvaraju,cize nic take strasne sa nedeje 🙂 Kupovat novu ak ju clovek pouzije par krat su vyhodene peniaze (viem kupovala som :DD krava som bola, vsetko som nakupila co mali v detskom obchode :DDD )

mabenn
5. okt 2021

ludia maju roznu predstavu o tom, co je uzitocne, pouzite, stare, schopne, hygienicke...to, co ti dala, nesvedci o tebe ale o nej...teba nestve, ze ti to dala a nie je to dobre, ale to, ze ti to dala "nanutene", resp, ze nerespektovala tvoj nazor...a to, aky z toho mas pocit, zas hovori o tebe, nie o nej..odsavacku hodit do kosa mozes lahko, co ale s tym pocitom hnevu?

whatever1
5. okt 2021

Vidím že poporodne hormóny robia svoje. Bože, tak ti to chcela dať , lebo keby niekto dal jej, tak by jej to nevadilo. Niekomu to vadí, niekomu nie, si zober že v pôrodnici sa také veci používajú po xy ženách. Možno sa kamarátka na to pozerala takto. Chapem že nechceš pouzitu odsavacku ale tvoja "urazenost" je prehnana. A nerozumiem ako ti to dala nasilu? Položila na stôl a odišla? Nabudúce jej to tak isto vrat.

slniecko66
5. okt 2021

To je ale problém. Veď si si ju nemala vziať. Ona to určite myslela dobre. Nikto ťa nenúti aby si ju poúžívala.. :D

h2
5. okt 2021

Hrozne Ťa to vytočilo a bola si veľmi rázna, napriek tomu odsávačku máš. Tak si asi nebola rázna dosť. Čo nechcem, to neberiem. A keď už to mám, darujem ďalej niekomu, kto má záujem. Kvôli takejto prkotine sa nerváčiť a zakladať témy na koníku! 🙄

elizabet173
5. okt 2021

ako ti niekto môže dať niečo nasilu? Veď jej poviem, že ju nepotrebujem a ak mi ju aj tak tlačí do rúk. poviem, že nech si ju nechá, lebo u mňa skončí v koši. Fakt problém, pre ktorý treba zakladať na MK tému...

nevenka
5. okt 2021

Ja som mala pozicanu od znamej, Medelu Pump In Style, ma mozno aj 20 rokov uz a pouzivalo ju xy zien predo mnou aj po mne. A tato odsavacka mi zachranila dojcenie! Mam aj inu odsavacku, pri tretom dietati, tiez Medelu Freestyle, kupenu tu z MK, nova stoji cez 400 eur. Ale zdaleka sa nehrabe na tu starucku povodnu. Dokupila som si novu hadicku, nadstavce, flasky. Vysterilizovala a bolo. Nechapem tie urazacky. Co je na tom nehygienicke? V nemocnici to tiez robia takto, ze sterilizuju...

euka210
5. okt 2021

Neviem co nehygienicke, ja som odsavacku kupila z bazaru, hoci realne som ju minimalne pouzivala...mne slo najlepsie rucne odstiekat.

ajka0207
6. okt 2021

Nehygienické to určite nie je, veď v pôrodnici normálne majú jednu pre všetkých, rovnako ako fľašky. Všetky časti sa predsa dajú vyvarit. Druhá vec je že nechápem nad čím sa rozčulujes, nechceš, vráť alebo odloz do skrine.