Zníženie počtu dojčení v noci
Ahoj, mam 6 mesačného syna. Začali sme papať na obed zeleninové a masove krikrmy. Môj problém však je večerné kojenie. Chceme ísť o niekoľko mesiacov na svadbu a malý mi nechce piť zo žiadnej fľašky, zaspáva u mňa na prse a vnoci tak 5-6x kojim, najviac nadránom. Nechápem ako to, že mu cez deň stačí každé 2-3 hodiny a vnoci skoro stále. Kedy sa to u vašich detičiek zmenilo? Poprípade aká fľaška zabrala, že sa naučili piť? Dudel nemá ani nechce. Ďakujem za každú radu.
@laurar1 ja vzdy uspavam kojenim a cca od 6 mesiaca dom kojila malu len 2krat za noc, tak to nemusi byt len tym, ale tiez by som potrebovala naucit inak uspavat
@kattien1992 skús zmeniť to zaspávanie, možno pomôže. Ale nemusí... naša malá na prse nikdy nezaspávala a aj tak sa stále budí na mliečko každé 2 hodiny a to má 9 mesiacov 🤷♀️ radu, ako to zmeniť, tým pádom pre teba nemám, len ti viem potvrdiť, že mne pomohlo sa s tým proste zmieriť a odkedy s tým nebojujem a nenariekam kvôli tomu, tak sa cítim oveľa lepšie 😉
@kattien1992 mala tiez nema dudel a flasu nechcela, naucila sa pit z aventovej flase s naustkom od 6 mesiacov
Zavisi od dietata.. a ja by som teda na svadbu neutekala..
Flaska s tym nema nic spolocne,uplne zbytocne ho na nu skusas naucit.My mame ist na svadbu o dva tyzdne,maly bude mat 5 mesiacov,je vylucne kojeny.Ale teda svadba bude v meste,kde mame obe babky.Vcera vecer som si vyskusala odist bez toho,aby zaspal (isla som na 2 hodiny do kina), a teda bol u babky,cize mimo domu.Tiez mi vacsinou zaspaval na prsiach,ale zvladne to uz aj sam,ked ma vhodne podmienky ako ticho,sero,snaha o minimalizovanie podnetov.Aj vcera mojej mame napokon zaspal,ked mu nastavila tieto podmienky.Flasu od porodnice nevidel a dudel vobec nema.
možno je to tym, lebo maš slabe mliečko. Neskušala si dokrmovat umelym?

@kattien1992 Ahoj, neuspavas ho nahodou kojenim? Lebo ak ano, tak nie je hladny, je to spankova asociacia a teda vzdy, ked prechadza do dalsieho cyklu, hlada tie podmienky, pri ktorych zaspal. Treba ho naucit zaspavat inak. Ked som ja malu naucila zaspavat v postielke, tak sme od kojenia kazdu hodinu presli na dve pocas noci.