Ako zvýšiť kvalifikáciu a získať podporu od manžela?
Nechcem uz pracovat roky vo fabrikach. nic ine robit neviem preto cely zivot vo fabrike. Bola by som zla ak by som navrhla muzovi aby nas chvilu zivil kym si urobim nejake kurzy alebo pomaturitne studium? Mala ste to niektora podobne ? Ze ste nezvladali nejaku pracu a chceli ste si zvysit kvalifikaciu tak ste boli chvilu doma ? Ako to zobral muz ? Ten moj neviem ci na tom pristane, vzdy mi hovoril ze potrebuje aby som aj ja robila. Len mi to pride nefer ze po skole uz nemam taku sancu zvysit si kvalifikaciu ked musim byt stale v robote
@anonym_autor u nás to bolo naopak. Muž nemal VS vzdelanie, tak som mu vravela, nech to skúsi, že vidím, že na to má a ja urobím maximum, aby sme to doma zvládli. Najskôr váhal, ale nakoniec sa na to dal a vyštudoval. Ak potreboval pomôcť, vždy som išla s ním na skúšku do školy, odsoferovala som trasu na striedačku, kým spal či ešte niečo čítal. Veď ak budeš mať lepšiu prácu, bude to plus pre celú rodinu. Určite by ti to mal manžel dopriať.

Dá sa všetko, ale treba mať odhodlanie ísť si za tým. Sama som tak vyštudovala, bolo to veľmi náročné ale univerzitu som študovala externe popri práci (náročnej). Mala by si mať víziu, čo chceš v živote robiť aby si lepšie zarábala a vedieť akými spôsobmi sa to dá dosiahnuť. A potom všetko tomu prispôsobiť a vydržať.