Čo by ste zmenili vo svojich dvadsiatich rokoch?
Co by ste zmenili a preco?
Mala sa rada, nezačala si s bývalým a chodila do fitka.
@fazulka41 odbor na VS, kvoli pracovnym moznostiam, chcela som ale rodicia nedovolili, nevideli v tom zmysel, takze som vystudovala povodny odbor v ktorom som potom vobec nerobila. Bol to rok 1993 cize uplne ina doba ako teraz.
Teraz by som ho zmenila, rodicom len oznamila. Robim sice v tom odbore co som.v 20tke chcela ale s inou VS by boli ine moznosti hned a v ovela mladsom veku. Samostudiom a praxou som musela dohnat vzdelanie.
Inak nic, som.so zivotom velmi spokojna a vdacna za vsetko co mi bolo.dopriate.
Nedala si spravit mostiky. Lebo teraz som bez zubov. Nesla prec z pracovnej pozicie. A hlavne by som sa viac hybala.Aby som mala dobre navyky a neprisla o pracu.
Isla by som na Erazmus, vyuzila program Work and Travel do Australie, inak nic.
Vystudovala by som nieco ine...
Nie tuto tazku a dlhu skolu s tazkou profesiou za smiesny peniaz, s klientami, pri ktorych sme jednou nohou v base, lebo vsetko obracaju proti Tebe.
Viac by som pracovala a získavala prax v odbore ako sedela v škole a nad knihami, keďže to boli len zbytočné teórie. Nebrala by som vzťahy tak vážne, keďže som časom zistila, že bez muža sa mi žije ľahšie. A určite by som nemala deti.
V 20tke, nič, tam by som sa rád vrátil a prežil to znovu. V 30tke by sa už niečo našlo, ale len drobnosti. A medzi 30 a 40, by som si prevrátil život, presne opačným smerom.
Nič. Ľahké to nebolo ale inak by som nebola tým, kým som teraz.
Povedala by som našim, že chodím s priateľom a odsťahovala by som sa s ním veľmi ďaleko. A nikdy by som nezačala brať AD a riešila by som ataky iba cestou psychológa. Učila by som sa viac anglinu a cvičila by som viac.
Nič. Ľahké to nebolo ale inak by som nebola tým, kým som teraz.
@anonym_7e0f5d úplne sa stotožňujem 🙂
Nikdy by som nešla bývať k svokrovcom. Najväčšia chyba môjho života.
Iba jediné - bola by som viac s bratom, netušila som že o chvíľku s ním už nebudem môcť byť vôbec, inak absolútne nič
Urobila by som si vodičák
Vobec nic, ja som spokojna s tym, ako som konala - slusne, moralne, dobre som sa rozhodovala, mala som odjakziva dobry sense
@fazulka41 Neviem čo očakávaš od tejto diskusie, iba ak také bezduché odpovede že napríklad ak vtedy vyšiel Bitcoin kúpila by som si jednu mincu ktorá by dnes mala veľkú hodnotu alebo išla v 18tke niekde na výletnú lod pracovať a v 20tke kúpila v Bratislave byt, ktorý by za tie roky niekoľkonásobne hodnotovo narástol alebo by som sa zatla a vyštudovala zubárčinu ktorá je teraz super biznis?
Proste určite každý v mladosti urobí rôzne rozhodnutia a aj nesprávne, ale odvíjajú sa od viacerých faktorov čo zažil, v akej situácii bol a tak a je zbytočné rozmýšľať čo by bol keby urobím to a nie hento a trápiť sa minulosťou ktorú nezmeníš a nevieš ju už ovplyvniť...
@fazulka41 Neviem čo očakávaš od tejto diskusie, iba ak také bezduché odpovede že napríklad ak vtedy vyšiel Bitcoin kúpila by som si jednu mincu ktorá by dnes mala veľkú hodnotu alebo išla v 18tke niekde na výletnú lod pracovať a v 20tke kúpila v Bratislave byt, ktorý by za tie roky niekoľkonásobne hodnotovo narástol alebo by som sa zatla a vyštudovala zubárčinu ktorá je teraz super biznis?
Proste určite každý v mladosti urobí rôzne rozhodnutia a aj nesprávne, ale odvíjajú sa od viacerých faktorov čo zažil, v akej situácii bol a tak a je zbytočné rozmýšľať čo by bol keby urobím to a nie hento a trápiť sa minulosťou ktorú nezmeníš a nevieš ju už ovplyvniť...
@marsmykkok A k čomu je to dobré, vieš aké sú už aj na Slovensku poplatky, keby to chceš vybrať. Prestáva to mať význam.
chcel by som mať dnešný rozum a skúsenosti
Ja tiez nic,stretla som vtedy muza snov,s ktorym som doteraz,takze 20r tych najkrajsich a dufam,ze este aspon dalsich 50r.

Nepredala by som byt v BA. Prenajala by som ho.No čo uz