Ľutovanie sterilizácie a možné následky?
Tie, ktoré ste podstúpili sterilizáciu, ľutovali ste to niekedy? Máte nejaké trvalé nežiaduce následky?
@anonym_autor ake neziaduce nasledky, prosim ta nedramatizuj. Nevyberaju ti maternicu, len ti prerusia vajickovody, biologicky ta to nijako neovplyvnuje. Ivf mozes mat deti ako smeti. Lutujem akurat to, ze som nesla skor.
Ja som chlap. Vykastrovaný a spokojný. Viem, že je to niečo iné ako sterilizácia ženy, ale následok je v podstate rovnaký - nemožnosť plodenia. Keby som mohol vrátiť čas, šiel by som do toho skôr.
Ja som chlap. Vykastrovaný a spokojný. Viem, že je to niečo iné ako sterilizácia ženy, ale následok je v podstate rovnaký - nemožnosť plodenia. Keby som mohol vrátiť čas, šiel by som do toho skôr.
@anonym_0ae460 len zo zvedavosti. Prečo si chcel ísť na kastráciu ?
@anonym_0ae460 len zo zvedavosti. Prečo si chcel ísť na kastráciu ?
@anonym_4996b9 Kastraciu urcite nema 😁.. na 1000% bol na vazektomii.. nesmies brat vsetko doslovne 😁
@anonym_autor nikdy som to neolutovala, najlepsie rozhodnutie, nemusím pouzivat žiadnu formu antikoncepcie a mozem si uzivat sex bez strachu z možného oplodnenia 😊 aj ked su pripady, ze zena otehotnela aj napriek sterilke.
Oslobodzujúce rozhodnutie
Bez obáv a ochrany
@anonym_4996b9 Kastraciu urcite nema 😁.. na 1000% bol na vazektomii.. nesmies brat vsetko doslovne 😁
@dadis no kastraciu by asi lutoval 😅🤣
Oslobodzujúce rozhodnutie
Bez obáv a ochrany
@anonym_4e6da8 len manzelke si to zabudol povedat a tak silno ste sa snazili o babo,ze???
@anonym_4e6da8 len manzelke si to zabudol povedat a tak silno ste sa snazili o babo,ze???
@anonym_5c5463 ja nie som muž
@anonym_5c5463 ja nie som muž
@anonym_4e6da8 prepac,to patrilo tomu,co podstupil vazektomiu.
@anonym_0ae460 tak este raz.
Len manzelke si to zabudol povedat a tak silnooo ste sa snazili o babo,ze???Nedavno tu bola o tebe tema.
Mam odobrate vajickovody a nemam ziadne neziaduce ucinky. Bavila som sa o tom s gyn, vysvetlil mi o co tam ide, "plodnost" zostava rovnaka, len vajicko a spermia sa nemaju kde stretnut. Som spokojna, vedela som, do coho idem. Nelutujem
Neľutovala som to nikdy, dokonca som za to pri poslednom vzťahu bola vďačná. Následky nemám žiadne, všetko normálne funguje ako predtým, teda okrem možnosti otehotnieť.

@anonym_autor Nie neľutovala a žiadne trvalé následky som nemala. Ak by som mala len jedno dieťa, tak by som ju asi nepodstúpila.