icon

Ľutovanie sterilizácie a možné následky?

3. máj 2026

Tie, ktoré ste podstúpili sterilizáciu, ľutovali ste to niekedy? Máte nejaké trvalé nežiaduce následky?

Strana
z2
anonym_45a771
3. máj 2026

@anonym_autor Nie neľutovala a žiadne trvalé následky som nemala. Ak by som mala len jedno dieťa, tak by som ju asi nepodstúpila.

anonym_b858a3
3. máj 2026

@anonym_autor ake neziaduce nasledky, prosim ta nedramatizuj. Nevyberaju ti maternicu, len ti prerusia vajickovody, biologicky ta to nijako neovplyvnuje. Ivf mozes mat deti ako smeti. Lutujem akurat to, ze som nesla skor.

anonym_0ae460
3. máj 2026

Ja som chlap. Vykastrovaný a spokojný. Viem, že je to niečo iné ako sterilizácia ženy, ale následok je v podstate rovnaký - nemožnosť plodenia. Keby som mohol vrátiť čas, šiel by som do toho skôr.

anonym_4996b9
3. máj 2026
@anonym_0ae460

Ja som chlap. Vykastrovaný a spokojný. Viem, že je to niečo iné ako sterilizácia ženy, ale následok je v podstate rovnaký - nemožnosť plodenia. Keby som mohol vrátiť čas, šiel by som do toho skôr.

@anonym_0ae460 len zo zvedavosti. Prečo si chcel ísť na kastráciu ?

dadis
3. máj 2026
@anonym_4996b9

@anonym_0ae460 len zo zvedavosti. Prečo si chcel ísť na kastráciu ?

@anonym_4996b9 Kastraciu urcite nema 😁.. na 1000% bol na vazektomii.. nesmies brat vsetko doslovne 😁

anonym_2def8e
3. máj 2026

@anonym_autor nikdy som to neolutovala, najlepsie rozhodnutie, nemusím pouzivat žiadnu formu antikoncepcie a mozem si uzivat sex bez strachu z možného oplodnenia 😊 aj ked su pripady, ze zena otehotnela aj napriek sterilke.

anonym_4e6da8
3. máj 2026

Oslobodzujúce rozhodnutie
Bez obáv a ochrany

anonym_99e619
3. máj 2026
@dadis

@anonym_4996b9 Kastraciu urcite nema 😁.. na 1000% bol na vazektomii.. nesmies brat vsetko doslovne 😁

@dadis no kastraciu by asi lutoval 😅🤣

anonym_5c5463
3. máj 2026
@anonym_4e6da8

Oslobodzujúce rozhodnutie
Bez obáv a ochrany

@anonym_4e6da8 len manzelke si to zabudol povedat a tak silno ste sa snazili o babo,ze???

anonym_4e6da8
3. máj 2026
@anonym_5c5463

@anonym_4e6da8 len manzelke si to zabudol povedat a tak silno ste sa snazili o babo,ze???

@anonym_5c5463 ja nie som muž

anonym_5c5463
3. máj 2026
@anonym_4e6da8

@anonym_5c5463 ja nie som muž

@anonym_4e6da8 prepac,to patrilo tomu,co podstupil vazektomiu.

anonym_5c5463
3. máj 2026
@anonym_0ae460

@anonym_0ae460 tak este raz.
Len manzelke si to zabudol povedat a tak silnooo ste sa snazili o babo,ze???Nedavno tu bola o tebe tema.

anonym_33f52a
3. máj 2026

Mam odobrate vajickovody a nemam ziadne neziaduce ucinky. Bavila som sa o tom s gyn, vysvetlil mi o co tam ide, "plodnost" zostava rovnaka, len vajicko a spermia sa nemaju kde stretnut. Som spokojna, vedela som, do coho idem. Nelutujem

anonym_a2696c
4. máj 2026

Neľutovala som to nikdy, dokonca som za to pri poslednom vzťahu bola vďačná. Následky nemám žiadne, všetko normálne funguje ako predtým, teda okrem možnosti otehotnieť.

thirstymonk
Autor odpoveď zmazal
autor
4. máj 2026
@anonym_0ae460

@anonym_0ae460 A kolko si mal rokov, keď si do toho šiel? Nemal si po kastrácii nejaké hormonálne problémy? Mal si rakovinu, keď si musel podstúpiť kastráciu?

autor
4. máj 2026
@dadis

@dadis Ako to vieš? Hovorí o kastrácii, nie vazektomii.

bmuller
4. máj 2026
@anonym_autor

@dadis Ako to vieš? Hovorí o kastrácii, nie vazektomii.

@anonym_autor potom by bolo zvlastne, ze sa zapojil do debaty, kedze kastracia sa naozaj vykonava za inymi ucelmi nez "oslobodenie" od moznosti pocat dieta

autor
4. máj 2026
@bmuller

@anonym_autor potom by bolo zvlastne, ze sa zapojil do debaty, kedze kastracia sa naozaj vykonava za inymi ucelmi nez "oslobodenie" od moznosti pocat dieta

@bmuller Ale zase po kastrácii nemôže splodiť deti, tak je to taká vysoko extrémna vazektomia. Len nechápem tu poznámky, že by do toho šiel skôr. Veď kastráciu lekári spravia len, keď má muž zdravotné problémy.

bmuller
4. máj 2026
@anonym_autor

@bmuller Ale zase po kastrácii nemôže splodiť deti, tak je to taká vysoko extrémna vazektomia. Len nechápem tu poznámky, že by do toho šiel skôr. Veď kastráciu lekári spravia len, keď má muž zdravotné problémy.

@anonym_autor no ved prave, kastracia znamena odnatie pohlavnych zliaz, ktore tvoria aj hormony zenskeho/muzskeho tela (a tym sa vlastne takmer znefunkcni sexualna stranka u muza), teda zdravemu muzovi to na poziadanie urcite neurobia. Preto sa priklanam k holke, ktora pise, ze pan pouzil nespravny pojem a je len sterilizovany/vazektomovany.

dadis
4. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Lebo to viem. Precitaj si nieco o kastracii a budes vediet aj ty 😅

autor
4. máj 2026
@dadis

@anonym_autor Lebo to viem. Precitaj si nieco o kastracii a budes vediet aj ty 😅

@dadis Však ja o tom viem a čudovala som sa, že išiel na kastráciu. Tá sa robí len v prípade nejakej choroby (ako napr. rakovina semennikov).

dadis
4. máj 2026
@anonym_autor

@dadis Však ja o tom viem a čudovala som sa, že išiel na kastráciu. Tá sa robí len v prípade nejakej choroby (ako napr. rakovina semennikov).

@anonym_autor Ano alebo okrem rakoviny aj pri vaznych sexualnych delikventoch... nie je to forma "istejsej" antikoncepcie, ako si pisala.. takze na 1000% nepisal o kastracii..

autor
5. máj 2026
@dadis

@anonym_autor Ano alebo okrem rakoviny aj pri vaznych sexualnych delikventoch... nie je to forma "istejsej" antikoncepcie, ako si pisala.. takze na 1000% nepisal o kastracii..

@dadis Možno je to sexuálny delikvent. Potom by tie slová o tom, že mal na to ísť skôr, dávali zmysel.

dadis
5. máj 2026
@anonym_autor

@dadis Možno je to sexuálny delikvent. Potom by tie slová o tom, že mal na to ísť skôr, dávali zmysel.

@anonym_autor Isteze 🙄, kolko takych slovakov mame?

dadis
5. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Nasla som toto niekde v clanku:
Chirurgická kastrácia je nezvratná
Zákon povoľuje aj chirurgickú kastráciu mužov, no tá je na rozdiel od útlmovej liečby nezvratná. Táto metóda je však dobrovoľná, prísne posudzovaná a v posledných rokoch si ju nevybral žiaden zločinec. V Česku a Nemecku sa jej ročne podrobí rádovo asi päť deviantov. Napriek tomu, že zákrok je na ich vlastnú žiadosť, krajiny za to čelia medzinárodnej kritike.

anonym_0ae460
5. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_0ae460 A kolko si mal rokov, keď si do toho šiel? Nemal si po kastrácii nejaké hormonálne problémy? Mal si rakovinu, keď si musel podstúpiť kastráciu?

@anonym_autor Kastráciu som myslel vazektomiu. Nemal som žiadne problémy. Kastrácia je "hovorové" :D

anonym_0ae460
5. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Sexualny delikvent? Ja som rád, že vôbec mám sex raz do mesiaca :D

autor
5. máj 2026
@anonym_0ae460

@anonym_autor Kastráciu som myslel vazektomiu. Nemal som žiadne problémy. Kastrácia je "hovorové" :D

@anonym_0ae460 A nerozmýšľal si, že by šla žena? Ja som rozmýšľala nad tým po 2. dieťati, ale muž je proti. On by chcel ešte tretie. Len sa bojím nejakých hormonálnych následkov po sterilizacii. Vtedy by som do toho nešla. Zatiaľ sme na kondomoch, ktoré mužovi vyhovujú.

majka99999
5. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_0ae460 A nerozmýšľal si, že by šla žena? Ja som rozmýšľala nad tým po 2. dieťati, ale muž je proti. On by chcel ešte tretie. Len sa bojím nejakých hormonálnych následkov po sterilizacii. Vtedy by som do toho nešla. Zatiaľ sme na kondomoch, ktoré mužovi vyhovujú.

Vsak vajecniky ti ostanu, len vajicka sa nemaju ako dostat do maternice. Tak ake hormonalne nasledky?

Strana
z2