Mesto na život: Žilina alebo Trenčín?
Ahojte.
Prosim, ak by niekto z vas mohol porovnat tieto dve mesta na zivot - Trencin a Zilina, ktore z nich by ste si vybrali a preco? Povolanie by ste mali take, ze nie je problem sa zamestnat v oboch mestach.
V Žiline sa mi páči sídlisko Vlčince,.aj Hliny. Počítaj so zlou kvalitou vzduchu. Je to v kotline.
@anonym_cf9914 V trencine uz maju vyriesenu tu kardiologicku pohotovost co im tam musel robit nejaky ortoped?
Z týchto Žilina, objektívny dôvod táto terajšia klíma že tam nezhoríš ako v pekle a dokonca v okolí Žiliny dokonca aj v lete prší čo na západe a strede Slovenska nehrozí. Teda dnes z tohto klimatického hľadiska sú top Kysuce a Orava a naopak samovražda Juh Slovenska. A subjektívne Trenčín je krásne mesto, ale mne tam nesedia ľudia, taká divná nátura pre mňa, aj na letisku alebo dovolenke ak mi niekto začne liezť na nervy je práve z Trenčína, preto radšej Žilina.
@anonym_cf9914 V trencine uz maju vyriesenu tu kardiologicku pohotovost co im tam musel robit nejaky ortoped?
@martinmmartin co som naposledy pocula, tak vraj ano. Zas na druhej strane, v zdravotnictve je malo ludi globalne, bohvie, co sa deje inde a ani nevieme. 🙁
Z týchto Žilina, objektívny dôvod táto terajšia klíma že tam nezhoríš ako v pekle a dokonca v okolí Žiliny dokonca aj v lete prší čo na západe a strede Slovenska nehrozí. Teda dnes z tohto klimatického hľadiska sú top Kysuce a Orava a naopak samovražda Juh Slovenska. A subjektívne Trenčín je krásne mesto, ale mne tam nesedia ľudia, taká divná nátura pre mňa, aj na letisku alebo dovolenke ak mi niekto začne liezť na nervy je práve z Trenčína, preto radšej Žilina.
@marsmykkok To s tou klimou mas pravdu, milujem prist do tychto oblasti cez leto, hned je znesitelnejsie☺️😄A fakt divna natura? A v com, prosim? Pridu ti drzejsi ti ludia, nevychovani alebo?
@marsmykkok To s tou klimou mas pravdu, milujem prist do tychto oblasti cez leto, hned je znesitelnejsie☺️😄A fakt divna natura? A v com, prosim? Pridu ti drzejsi ti ludia, nevychovani alebo?
@anonym_autor No s tou klímou fakt, keby sa pýtaš 20 rokov dozadu poviem ti že chcem ísť bývať na juh Slovenska kde nie sú také tuhé zimy, ale dnes je to inak už, zima riadna nie je nikde a fakt treba tieto severnejšie oblasti kde aj prší lebo naozaj o pár rokov ak to bude takto pokračovať reálne stred alebo západ Slovenska môže byť cez leto bez vody... Už toto leto to bolo len tak-tak. A to čo mi na nich vadí ťažko opísať nechcem ani nikoho uraziť alebo tak ale prídu mi taký zahľadenejší do seba, viac svojský, nesedia mi proste, ale to je môj subjektívny pocit.
Ja pochadzam z TN mesto krasne zivot pohodovy dobry na sporty. Ale pracovne katastrofa a ludia su tam z jednej politickej fajty bud robis v statnej sprave zasita v kancli alebo mas vlastny biznis. V detstve mi vadil pretlak komunistov vsade sama vojenska guma a presne take mali aj decka bolo ich ako drzych hadov vsade + nafukani hokejisti a futbalisti.
MAM MOZNOST POROVNAT OBOJE...co sa tyka podnebia-TN, nizsia nadmorska vyska, citelne vyssi pocet snecnych dni za rok ako v ZA, ludia hnusni v oboch mestach...stredne skoly nic moc ani v jednom meste-co sa tyka roznosti...v ZA londynske tmave zamracene pocasie od jesene do jari, hnusna zima....vybrala by som si TN...
Žilina je krajšie, útulnejšie mesto a z môjho pohľadu aj lepšie celkovo na život. Poloha mesta mi príde tiež lepšia.
Trencin je predrazene mesto a ludia su tam povrchnejsi horsi,vsimaju si ta tam viac ako v inych mestach,to s tou povahou trencanov je fakt pravda ,vyrastala som tam od malicka.Trencin je taka dlha rura polohovo,odvsadial vsetko daleko hlavne urady,Zilina ma lacnejsiu dopravu a je polohovo vyhodnejsia,vsetko a vsade blizko.V Ziline sa mi zdaju ludia vludnejsi a viac napomocnejsi.Mam pocit ze Trencin ako mesto kultury bude len pre majetnych a bohatych ludi.

V Žiline sa mi páči sídlisko Vlčince,.aj Hliny. Počítaj so zlou kvalitou vzduchu. Je to v kotline.