Návrat do práce po materskej: Skúsiť niečo nové?
Mam platne pracovne miesto. Som skoro 5 rokov na materskej. Este rok mozem byt doma ale uz nevladzem byt doma a chcem ist naspat do prace. Ale nechcem sa teraz vratit tama kde mam pracovnu zmluvu ale chce skusit to co som studovala. Maleho musim dat do jasliciek. To co som studovala som nikdy nerobila. Mam strach takto zmenit zivot. Isli by ste do toho? Po tolkych rokoch doma. Ist robit nieco co som studovala a nemam prax a maleho do jasliciek.
zatiaľ nedávaj výpoveď v starej práci, do 3 rokov veku dieťaťa si pre nich na rodičovskej dovolenke, kľudne môžeš skúsiť novú prácu a ak sa ti nebude páčiť tak sa vrátiš do tej starej, nechaj si to ako takú poistku a ak sa ti nová práca páčiť bude a dieťa nebude chorľavé a zvládne kolektív tak v starej dáš výpoveď
Kľudne. Však si doma 5 rokov, nie 20
Urcite by som do toho isla. (Samozrejme, ak nemame existencnu krizu, lebo financne to moze kolisat a byt neiste zo zaciatku, novy odbor, praca, atd...)
Jasne, na zaciatku to bude nepohodlne aj tazsie. Ale sla by som. A aj tak planujem. Po troch detoch a 6 r dokopy na MD, RD, uz sa tesim do prace, ale do povodnej sa napriek uzkej specializacii nechcem vratit, z viacerych dovodov.
Mam strach aj z toho ze som vsetko zo skoly zabudla..ale dakujem za rady. Ja to asi skusim.
@anonym_autor po 20tich rokoch som išla robit to, čo som študovala.
@anonym_autor hlavne nechod do skolstva

Začni od znova. Po 5r je to taký reset. Poď do toho kľudne.