Nikdy som nebola s mužom na romantickej dovolenke. Ako to zmeniť?
Ahojte ako som staršia všímam si ze veľa veci ktoré sú bežne som proste nezažila. Nikdy som nebola s mužom na dovolenke neviem co to je prežiť takýto romantický týždeň aj keď po tom veľmi túžim. Všade na mňa vyskakuju fotky z dovoleniek a mne tak chyba niečo pekné vo dvojici zažiť prejsť sa večer po pláži ísť na drink.. Kedy ste prvýkrát išli takto s partnerom? Nie je to otázka peňazí na dovolenky chodím len žiaľ v dvojici som ešte nemala šťastie.
@anonym_autor a dôvod ? Manžel nechce? Bojí sa cestovať ? Rsp tvoj parnter
@anonym_526c7a mala som partnera kde sme si už v januári dovolenku rezervovali a aj zaplatili a on to v júni zrušil. Išla som sama samozrejme sme platili aj nejaké storno. Navýšilo sa to ale bolo mi ľúto neísť. Zrušil to lebo nevedel ako ma mamičke povedať ze ma priateľku 🤦♀️ a inak som nemala nikdy šťastie na muža co by za to stal. Všetky partnerské veci sú pre mňa veľká neznáma
@anonym_autor no som tu uz naozaj dlho a poviem ti tak. nie vsetko co vidis alebo si predstavujes je skutocne. citala som tu milion krat o tom ako sa obrovske mnozstvo parov na dovolenke vzdy pohada. a nie len tu. kolegyne to iste. u nas to bolo prve roky tiez zlozite. moj muz nevedel prve tri di vobec prepnut z totalneho pracovneho nasadenia do "nicnerobenia" alebo teda do bezpovinnostneho rezimu, na treti stvrty den mal z toho krizu a potom to uz slo. nepohadali sme sa len preto lebo na to nie som povaha ale bolo to otravne. nastastie sa to rokmi naucil a uz je to v pohode. tym len chcem pvedat ze dovolenka vo dvojici je pre mnohych obrovsky stres, moze vypalit zle a potom je clovek sklamany. nemaj velke ocakavania a prehnane sny.
@anonym_autor to je nič . Počul som o ľuďoch čo majú 40 a ešte nikdy nemali vzťah ani sex
Niekedy zdanie klame/aj o šťastnej bezstarostnej dovolenke/
@anonym_526c7a mala som partnera kde sme si už v januári dovolenku rezervovali a aj zaplatili a on to v júni zrušil. Išla som sama samozrejme sme platili aj nejaké storno. Navýšilo sa to ale bolo mi ľúto neísť. Zrušil to lebo nevedel ako ma mamičke povedať ze ma priateľku 🤦♀️ a inak som nemala nikdy šťastie na muža co by za to stal. Všetky partnerské veci sú pre mňa veľká neznáma
@anonym_autor ak nemaš partnera, tak nemáš ako na tu dovolenku ist, a aj keď si mala, skor ako sa viac spoznať by som s cudzim chlapom na dovolenku nešla... on sa bal maminke povedať omg 🫣🫣🫣
Ak ťa upokojím, ja som na dovolenke ešte nebola, a to mám druheho muža 😃😃
A ten co sa bal maminke povedat, ze s tebou chodi dufam, ze uz je byvaly.
Ale upokojim ta, pri mori na dovolenke sme este spolu neboli, ale na dovolenky chodime, chodili sme ako par, chodime ako rodina, len to more nas nejak nelaka.
Zas ta romantika nezavisi od toho ci je pri mori alebo na horskej chate. Hlavne na to treba toho spravneho cloveka.
v 21 ked sme sa spoznali s muzom, sme boli v Grecku po 3 mesiacoch chodenia
@anonym_autor mám o dvadsať rokov viac a vo dvojici pri mori na dovolenke sme nikdy neboli a sme tu, ak sme aj boli neboli vo dvojici. Raz keď budú deti preč z domu
Ak to není otázka peňazí a tak by si chcela tak kvôli čomu ste nešli ?
nenechaj sa oklamat fotkami z IG, nemusi to byt vzdy tak romanticke, ako to vyzera 😂
@anonym_autor
Nemáš čo ľutovať, aj môj muž nikdy nevydržal viac ako tri dni. Aj nedávno, na moje výročie, zaplatil vilu na Malorke pre celú rodinu, ale po troch dňoch ušiel, lebo vo firme nastali urgentné problémy. A to nebolo prvýkrát. Jednoducho neznášal dovolenky.
nenechaj sa oklamat fotkami z IG, nemusi to byt vzdy tak romanticke, ako to vyzera 😂
@pink_lady To veru nie je, ale aj tak ĺutujem každého leta, keď sme mohli ísť a nešli. Poškriepime sa aj doma hocikedy, ale tam je to more, dobré jedlo, čas a viac ako hodinu sme tam povadení neboli nikdy. Tých príjemných spomienok je nepomerne viac.
@anonym_autor
Nemáš čo ľutovať, aj môj muž nikdy nevydržal viac ako tri dni. Aj nedávno, na moje výročie, zaplatil vilu na Malorke pre celú rodinu, ale po troch dňoch ušiel, lebo vo firme nastali urgentné problémy. A to nebolo prvýkrát. Jednoducho neznášal dovolenky.
@anonym_bba421 to je smutne
Mám rodičov ktorý majú pred 60 ... A na dovolenke pri mori boli prvý krát pred dvomi rokmi 🙂 sami si vedeli zájsť sem tam na Slovensku na nejaký pobyt. Ja mám 34 a pri mori som nebola s manželom áno trošku ma to láka máme už aj dve malé detí. Napríklad na pobyte vikendovom sme bolí aj sami ... Ale aj s deťmi... A tie fotky na sociálnych sieťach určite to nieje tak ružové ako to vyzerá 😄 ja mám pocit že v dnešnej dobe ak poviete niekomu že nejdete nikam k moru tak pozerá že čo? Akoby to bola už automatika .
Ja mám skoro 40 a tiež som nikdy nebola s mužom na dovolenke. Je to čudné?😂 Nikdy mi to nenapadlo ani.
Vo dvojici sme neboli asi nikdy. (27rokov sme spolu). My chodíme na RODINNÚ dovolenku (rodina=aj deti sú súčasťou rodiny). Najskôr pôjdeme len my dvaja asi keď deti budú mať svoj život.
Mám 42, nikdy dom nebola na dovolenke s mužom ani sama ani s nikým.
vie skolko ludi nebolo na vobec zidnej dovolenke? ci s muzom a ci bez .... a never vsetkemu co vidis na socialnej sieti .. nie vzdy je to taka romantika ako sa zda... preplnene hotely,mesta ... restauracie s extremnymi cenami a ufrflany chlap co sa usmeje len na tej fotke .. omandujuca zenska kt fnuka ze jej je teplo a podobne .. niekedy s amosmi je lepsie ako s partnerom .. a niekedy nie .. si este pomerne mlada .. az ten pravy pride bude aj dovolenka
@anonym_autor mám manžela 6 rokov a spolu sme 13 a stále sme boli na dovolenke len s rodinou nikdy nie sami 😅 keď sme na to mali tak sme šetrili na dom a teraz máme 2 malé deti takže žiadne romantické fotky už asi nikdy nevzniknú
vie skolko ludi nebolo na vobec zidnej dovolenke? ci s muzom a ci bez .... a never vsetkemu co vidis na socialnej sieti .. nie vzdy je to taka romantika ako sa zda... preplnene hotely,mesta ... restauracie s extremnymi cenami a ufrflany chlap co sa usmeje len na tej fotke .. omandujuca zenska kt fnuka ze jej je teplo a podobne .. niekedy s amosmi je lepsie ako s partnerom .. a niekedy nie .. si este pomerne mlada .. az ten pravy pride bude aj dovolenka
@pralinka25 Vsetci to nemusia mat ako vy po x rokoch, my mame pekne dovolenky ... 🙂
@anonym_ff95f6 ved to, vsade teplo, spotene zeny, teple pivo,...
@pralinka25 Vsetci to nemusia mat ako vy po x rokoch, my mame pekne dovolenky ... 🙂
@anonym_708d85 ale ja nepisem ze vsetci .. mne je u ehm ako to mate vy .. ja len davam autorke aspon kusok nadeje na rozdiel od teba ...
@anonym_708d85 ale ja nepisem ze vsetci .. mne je u ehm ako to mate vy .. ja len davam autorke aspon kusok nadeje na rozdiel od teba ...
@anonym_ff95f6 no ved podla toho, ako to pises, vy uz vlastne dovolenky v ehm mate.
@anonym_autor radšej mať sama super dovolenku ako s partnerom na hovno dovolenku 😀 ja som mala toto leto takú čudnú dovolenku, akože s novým partnerom. no vypálilo to tak, že som ľutovala, že som šla s ním 😀 ale aspoň sa prejavil za 24/7, ako sa hovorí. na niečo to aj dobré bolo. už netvoríme pár.
@anonym_autor ja mam 42r a tento rok sa nam podarilo ist samym, len s manzelom, bez 3deti, 1.x do Talianska, ale nie prioritne dovolenka pri mori. Po 15r manzelstva sme konecne sli niekam bez deti a bolo super.
V tvojich 32r som rodila 3.dieta, ziadne more a dovolenka nehrozila ani dovtedy, ani potom 😀
@anonym_708d85 keby si si to precitala aspon poriadne. my to mame v pohode. pisala som o prvych rokoch. chodime na dovolenky 21 rokov spolu 2-3x rocne tyzden dva a niekolko kratsich.
ja som pisala ze tu casto citam ako vela ludi sa na dovolenke pohada a ze nemusi vsetko byt take ako to autorka vidi na sietach. to je cele. nepisem ze vsetci maju dovolenky nahovno.
@anonym_autor ja som od manžela, ešte keď sme randili, dostala na prvé Vianoce letenku do Paríža. Bola zabalená v kufry, ktorý som pôvodne považovala za hlavný a krásny vianočný darček (myslela som, že to bol ten hlavný)😂 Takmer som ho neotvorila😂😂 Od vtedy pravidelne a túto našu "escape" tradíciu držíme už 22 rokov, vrátane doby, kedy máme deti👍
Naposledy sme boli na takej dovolenke v roku 2021. Odvtedy vždy s deťmi. Ale úplne chápem tvojim pocitom. Ani nevieš ako túžim ísť len s mužom. Byť aspoň raz sebecká a dopriať si... tak inak...
@anonym_autor ked sme mali 20 tak sme s muzom boli 2 tyzdne na chate, to bola taka romantika, ze ani sme z nej nevyliezli a na fotky ani nepomysleli 😃 romantika nie je o fotkach s drinkom pri zapade slnka, niekedy su tie fotky na mile daleko od pravdy. Kamoska davala take fotky a pritom ju ten jej mlatil. To sme vtedy nevedeli, podla fotiek idealny par.
Že ty si tá autorka, čo som pravidelne píše o chlapovi, ktorý byva s mamičkou a je mu prednejšia? Ze ťa nezoberie ani na prechádzku, ani nikam? Nepovedz mi, že si sa ho ešte stále nezbavila?
Kazdy rok chodime niekolkokrat aj sami na vylety-dovolenky. Nas cestovanie spoznavanie bavi.
Od mojich 20r. Hned ako sme zacali spolu chodit a aj byvat.
Ty nemas partnera, tazko si splnis sen.

@anonym_autor a dôvod ? Manžel nechce? Bojí sa cestovať ? Rsp tvoj parnter