Práca s vnútorným dieťaťom: Cesta k zdravému vzťahu
Mam uzkostnu vztahovu väzbu, od partnera vyžadujem vela pozornosti, ked mi dlhsie neodpisuje na spravy tak som z toho hotová a vyvadzam ako zmyslov zbavená, vynucujem si pozornost, zaujem. Logicky v hlave vsetko viem, ale neviem ako to všetko aplikovať do života a byt normálna. Nemam žiadne sebavedomie, sebahodnotu. Chodim na terapie ale nic mi nepomáha. Viem ze su to vzorce z detstva ale ako ich prepísať? Poraďte ako sa s tym vysporiadať lebo som si svojou blbou povahou zničila včera ďalší vztah
@anonym_autor aj ja tebe
@anonym_047d95 dakujem 🙂
Zaši sa doživotne na psychiatriu a nezačínaj si žiaden vzťah. Veď tomu druhému úplne zničíš život. Patríš do klietky.
@anonym_74f6d3 presne si to vystihla. Presne tieto vzorce mam, viem co mi to spúšťa aj co by som mala robit ale vzdy ma to prevalcuje. Neviem sa stopnúť, vzdy vybuchnem. Som z toho zúfalá a citim sa hrozne. Viem ze nemam sebavedomie ani sebaúctu. Za partnera som ochotná aj dýchať a ja sa uspokojim aj s omrvinkami
@anonym_autor kokos takato ista som aj ja, znamena to, ze mam tiez uzkostnu vztahovu vazbu ? Nikto ma nediagnostikoval, no zrejme mam. Pokazila som si dlhorocne priatelstvo s kamoskou. Celkovo vo vztahoch fungujem v rezime obetovania co nie je spravne.
Zaši sa doživotne na psychiatriu a nezačínaj si žiaden vzťah. Veď tomu druhému úplne zničíš život. Patríš do klietky.
@evkatk ty si riadne primitívny a zlý clovek. Ty sa radšej niekam zasi a nešír zlo
@anonym_autor ahoj, neviem, ako ti tu napisat sukromnu spravu🤦♀️😀 napises mi spravu? Ja mam to iste, ked ide o reakcia v panike, tak hrozne...

@anonym_047d95 som rada ze nie som jediná. Naozaj Ti prajem aby si nasla toho správneho, ktorý Ta bude akceptovať a mat rad taku aká si.
@anonym_autor aj ja tebe