Začali ste nový život v Írsku? Ako sa vám darí?
9. júl 2026
Ahojte, je tu žena, ktorá sa rozhodla odísť do Írska začat nový život? Ako sa vám darí?
Predošlá
Strana
z2
anonym_d137a2
•
12. júl 2026@anonym_5b5527
@anonym_d137a2 Akože nehnevaj sa, súhlasím s tým, že autorka nevidí tu realitu, ale tak nech tam ide, ak tak veľmi chce. Ale zhadzovať ju a urážať ohľadne jej IQ hovorí veľa o tebe samej.
@anonym_5b5527 no ved si precitaj jej komentare na moju adresu a ci tam vidis vobec nejake inteligentne zmyslanie
Predošlá
Strana
z2

@marianne1 joj moja, keby si sa aspon v jednej veci trafila, ale tak co cakat od teba s ocividne nizkym IQ. Ja nemam VS a mam vlastny biznis na Slovensku. Nikto mi nepomohol, od nikoho som nedostala peniaze. Takze trosku si sa netrafila s tym tvojim sudenim, ale dobre 🤣. Ja na rozdiel od teba nieco aktivne robim, makam na sebe a zarabam sama na seba. Ty sa len stazujes na svoj mizerny plat na SR, za ktory nemoze nik iny iba ty, lebo si neschopna sa zlepsovat, vzdelavat a pracovat na sebe. A ano, je to tvoja hanba. Tvoja neschopnost. Kazdy jeden ti hovori uplne jasne to iste, co ja, ale ty si myslis, ze si vyhrala terno s tymi 2000€/mes v Irsku 🤣. Ignorujes realitu,ignorujes ekonomicku situaciu a naklady,ktore tam su a miesto toho len na mna nadavas, ze ja som vlastne ta zla 🤣🤣 ved si na smiech. Ale ono to asi svedci s tou tvojou inteligenicou, asi ta to nepusti prijat urcite fakty
@anonym_d137a2 Akože nehnevaj sa, súhlasím s tým, že autorka nevidí tu realitu, ale tak nech tam ide, ak tak veľmi chce. Ale zhadzovať ju a urážať ohľadne jej IQ hovorí veľa o tebe samej.