Gynekologička bez hormonálnej liečby pri PCOS a hyperplázii
Ahojte, hľadám dobrého gynekológa (najlepšie ženu gynekologičku) v okolí Dolného Kubína (môže byť aj Ružomberok a širšie okolie), ktorý je schopný sa venovať ženským problémom bez toho aby prvá liečba bola Hormonálna. Problémy hlavne ako PCOS a atypická hyperplázia endometria, dlhodobé krvácanie a rozhádzaný cyklus. Ďakujem za rady. ❤️
Napíšem asi koment, ktorý vás nahnevá, no nedá mi nekomentovať. Priznám sa, že netuším, aká by mala byť iná vaša liečba, keď nie hormonálna. Však všetko, čo popisujete, je spôsobené hormónmi. Samozrejme by bolo vporiadku, ak chcete len druhý názor od iného gynekológa, no z toho, ako ste to napísali, odmietate užívať hormóny. Ak to chcete liečiť bylinkami, hľadajte bylinkárku a nie gynekológa. Alebo máte inú predstavu? Spomenuli ste to vašej gynekologičke, aby vám to vysvetlila?
@barboraamatejko nemalo to úplne tak vyznieť lebo neodmietam hormonálnu, odmietam len fakt že bez nejakého základného hormonalneho profilu alebo bez kardiológa/diabetologa a bez toho aby som vedela o tom viac (viac som sa dozvedela z vlastného študovania) mi hneď bola odporúčaná hormonálna, keďže mám vážnejšie problémy a nie je to úplne sranda či už na psychiku alebo čo sa bolesti týka, tak isto aj ovplyvnenie na budúcnosť ma zaujima aj iný pohľad doktora poprípade odporúčania. Nehľadám bylinkára keďže viem že na toto mi to nepomôže ale napríklad mi pomáhajú na bolesti alebo na spanie s ktorými mám problém, tak isto mi pomáhajú doplnky stravy na pohodu, spanie, bolesť, fungovanie aspoň trochu normálne takze áno zaujímajú ma aj tieto stránky ale prvoradá je ta zdravotná a áno pýtala som sa aj svojej doktorky ale keďže prvé dva mesiace som dostávala len lieky ako Dycinone a ascorutin na zastavenie krvácania a po 2 a pól mesiaci čo som brala aj progestanol som skončila kvôli v nemocnici tiež len kvôli tomu že som už nevládala a tam sa až všetko zistilo myslím že sme mohli ušetriť 2 mesiace trápenia. Takze ďakujem za radu, moc mi to nepomohlo.
Skúste sa spojiť s MUDr. Petra Turňová v Námestove, napísať im www.femray.sk
Poznám gynekologičku venuje sa aj tradičnej čínskej medicíne. Dosť mi pomohla a to len bylinnymi produktami ☺️ najskôr som tomu neverila ale výsledky sú super.
Poznám gynekologičku venuje sa aj tradičnej čínskej medicíne. Dosť mi pomohla a to len bylinnymi produktami ☺️ najskôr som tomu neverila ale výsledky sú super.
@cca123 Prosím Vás o aké bylinky sa jedná? Ďakujem za odpoveď.
@anonym_autor vyskúšali ste alternatívne prirodne možnosti?
Pozri plodar.sk, je tam veľa lektoriek, venujú sa práve tomuto inými metódami ako len syntetickými liekmi a idú do hĺbky problémov.
@cca123 Prosím Vás o aké bylinky sa jedná? Ďakujem za odpoveď.
@marianna9034 Dr.kardasz ma skvele suplementy na zaklade čínskej medicíny cisto prírodne napiste mi spravu mozem vysvetlit viac

Napíšem asi koment, ktorý vás nahnevá, no nedá mi nekomentovať. Priznám sa, že netuším, aká by mala byť iná vaša liečba, keď nie hormonálna. Však všetko, čo popisujete, je spôsobené hormónmi. Samozrejme by bolo vporiadku, ak chcete len druhý názor od iného gynekológa, no z toho, ako ste to napísali, odmietate užívať hormóny. Ak to chcete liečiť bylinkami, hľadajte bylinkárku a nie gynekológa. Alebo máte inú predstavu? Spomenuli ste to vašej gynekologičke, aby vám to vysvetlila?