icon

Hľadáte detského fyzioterapeuta v Dolnom Kubíne?

19. apr 2024

Dobrý deň, chcem sa opýtať či je v DK, prípadne v TS/RK fyzioterapeut, ktorý sa venuje detičkám od narodenia?
Ďakujem

zuzi_747
19. apr 2024

Lokca ak to nemáte ďaleko. Fyzioaktiv , úžasné ženy. 👍stojí to za to, ja som chodila od 2heho mesiaca so synom. 🙂

barboraamatejko
19. apr 2024

Za mňa ešte lepšie v Novoti Kristínka Buľáková alebo v Námestove FyzioOrava (fyzionaorave.sk)

autor
19. apr 2024

@zuzi_747 ďakujem, sú aj v DK, písala som im 😊
@barboraamatejko ďakujem, idem jej napísať 😊

ivanaa346
20. apr 2024

Prosím Vás kde a kto je v D.K. detský fyzioterapeut ? Mohli by ste mi napísať telefón a názov ich .Veľmi by ste mi pomohli .Ďakujem

autor
20. apr 2024
ivanaa346
20. apr 2024

Dskujem

barboraamatejko
20. apr 2024

Vo Physioactive nie je detská fyzioterapeutka, len začala pracovať aj s deťmi. Záleží od toho, čo potrebuješ poriešiť. Ak je fakt malé dieťa a má vážny problém, určite by som hneď riešila s Kristínou Buľákovou v Novoti. Cestujú k nej mnohí pacienti zdiaľky. Je naozaj výborná.

autor
20. apr 2024

@barboraamatejko ja som kontaktovala aj ju, uvidím, čo mi odpíše .. ja chcem dať "skontrolovať" malého, či je všetko v poriadku a má o chvíľu 2mes. 😊

gabriela2952
20. apr 2024

Určite pani Moresova 🙂

vejuska27
19. júl 2024

@barboraamatejko dobry den neviem ju nikde najist na internete, viete mi prosim poslat daku stranku

barrsha
26. aug 2024

@barboraamatejko dobrý deň, mohla by som si poprosiť kontakt na pani Buľákovú? Ďakujem