Je tu niekto z Oravy?
@liljana a ešte z Oravy...tam len chlascú🙈
@janinka007 som z Oravy a dovolím si tvrdiť že sa veľmi mýlite
Ja som tiež z oravy... a chľastá sa všade..nie len na orave 😉
@janinka007 Ano chlastaju tu, ale hlavne Blavaci, co sem chodia na dovolenky 👌
mimochodom, o čo tu vlastne ide? nepredpokladám že o chlast...
Aj aj tu väčšinou vidím ozratych hlavne turistov 🙂
Vies co stvaraju? Nevedia vydrzat bez hostin a kedze u nas su zakazane chodia za nimi do Polska. Dokonca aj ked su pozitivni
To ti pride normalne pytat sa na konikovi v diskusii kto je tu z Oravy a potom na neho vybalit otazku "co tam robite, ze tam tolko covidu mate"?? Ty si takto v poriadku? Co by robili - nic nerobia. Cisla stupaju vsade vo svete. Vela pacientov je bez zjavnych priznakov, tak ked 10 dni chodi clovek do prace, tak nevedome nakazi xy ludi, a ti dalsich ludi. Si myslis, ze keby covid nebol na Orave, tak si zachraneny? Ved si pozri cisla vo svete. Okolite staty maju x tisice pripadov denne a vsetci su v poriadku. Len na Slovensku su bez mozgy ako si ty, a budu ukazovat prstom.
Orava je niečo nádherné....❤ Tak isto ako Kysuce, Liptov....Tatry.
"Čo to tam stvarate že toľko covidov Tam mate??"
To ako fakt je táto téma o tomto???
Autor/ka máte evidentne oveľa vážnejšiu diagnózu ako je covid19 🤔
@vamajka jasne nevieme vydržať bez osláv... Ale že cez vikendy všade kde sa pozrieš ci hrad ci priehrada alebo chaty tak samé značky BA Za a Poliaci, Česi a neviem co ešte.... V prvej vlne sme boli najlepší... A teraz sa idú z nás všetci posrať že veľa pozitívnych... To k nám doniesli ľudia čo tu chodia z MIMO Oravy! A teraz my musíme trpieť že nás chce pán Igor izolovať od všetkého!
halo baby to fakt sa tu hadate kvoli korone na Orave? 🙈
Ja zboznujem, ked ide niekto zalozit takto prisprostu temu a este aj si to uvedomuje... inak neviem, preco si si autorka dala temu ako anonym...? Takychto anonymov by mali odhalovat adminy, nech vidime, kto sa nudi...
@vamajka áno presne
@nikolka1986 veď toto 😟😟😟
@susedka211 to mi je ľúto 😕

Kto by tu jedol