icon

Je tu niekto z Oravy?

9. okt 2020
liljana
9. okt 2020

Kto by tu jedol

janinka007
9. okt 2020

@liljana a ešte z Oravy...tam len chlascú🙈

km007
9. okt 2020

@janinka007 som z Oravy a dovolím si tvrdiť že sa veľmi mýlite

21anjelik19
9. okt 2020

Ja som tiež z oravy... a chľastá sa všade..nie len na orave 😉

otrubulka
9. okt 2020

@janinka007 Ano chlastaju tu, ale hlavne Blavaci, co sem chodia na dovolenky 👌

km007
9. okt 2020

mimochodom, o čo tu vlastne ide? nepredpokladám že o chlast...

berny800
9. okt 2020

Aj aj tu väčšinou vidím ozratych hlavne turistov 🙂

autor
Autor odpoveď zmazal
tramtada31
9. okt 2020

@anonym, možno kvôli corone. Držíme palce, nech sa z toho všetci v zdravi dostanu

vamajka
9. okt 2020

Vies co stvaraju? Nevedia vydrzat bez hostin a kedze u nas su zakazane chodia za nimi do Polska. Dokonca aj ked su pozitivni

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
kittykat22
9. okt 2020

To ti pride normalne pytat sa na konikovi v diskusii kto je tu z Oravy a potom na neho vybalit otazku "co tam robite, ze tam tolko covidu mate"?? Ty si takto v poriadku? Co by robili - nic nerobia. Cisla stupaju vsade vo svete. Vela pacientov je bez zjavnych priznakov, tak ked 10 dni chodi clovek do prace, tak nevedome nakazi xy ludi, a ti dalsich ludi. Si myslis, ze keby covid nebol na Orave, tak si zachraneny? Ved si pozri cisla vo svete. Okolite staty maju x tisice pripadov denne a vsetci su v poriadku. Len na Slovensku su bez mozgy ako si ty, a budu ukazovat prstom.

tslobik
9. okt 2020

Orava je niečo nádherné....❤ Tak isto ako Kysuce, Liptov....Tatry.

km007
9. okt 2020

"Čo to tam stvarate že toľko covidov Tam mate??"
To ako fakt je táto téma o tomto???
Autor/ka máte evidentne oveľa vážnejšiu diagnózu ako je covid19 🤔

majkeel
Autor odpoveď zmazal
susedka211
10. okt 2020

@vamajka jasne nevieme vydržať bez osláv... Ale že cez vikendy všade kde sa pozrieš ci hrad ci priehrada alebo chaty tak samé značky BA Za a Poliaci, Česi a neviem co ešte.... V prvej vlne sme boli najlepší... A teraz sa idú z nás všetci posrať že veľa pozitívnych... To k nám doniesli ľudia čo tu chodia z MIMO Oravy! A teraz my musíme trpieť že nás chce pán Igor izolovať od všetkého!

avril299
10. okt 2020

halo baby to fakt sa tu hadate kvoli korone na Orave? 🙈

dzulik_
10. okt 2020

@vamajka ale aj na tie svadby to niekto doniesol. A kľudne to mohli byť ľudia z iných okresov.. a takisto sa treba pozrieť na to, koľko mužov a živiteľov rodín je nútených pracovať mimo Oravu, dokonca mimo SR.
Autorka, netreba ukazovať prstom, môže sa ti to vypomstiť 😉

janula12345
10. okt 2020

Ja zboznujem, ked ide niekto zalozit takto prisprostu temu a este aj si to uvedomuje... inak neviem, preco si si autorka dala temu ako anonym...? Takychto anonymov by mali odhalovat adminy, nech vidime, kto sa nudi...

autor
14. okt 2020

@vamajka áno presne

autor
14. okt 2020

@nikolka1986 veď toto 😟😟😟

autor
14. okt 2020

@susedka211 to mi je ľúto 😕