Kam s deťmi v Dolnom Kubíne za zlého počasia?
Ahojte. Ideme na víkend do DK prosím čo môžeme pozrieť na okolí s dcérou ? Počasie nič moc, tak ideálne aj niečo vnútorné ...
Viem, že je tam aj kúpanie ale to asi nie. A prípadne prosím aj dobrú restiku
Zábavne centrum Brezovec - je tam reštaurácia, detsky kútik (osobitne vchody), bowling, wellness (ak je 12+). Inak v tom meste nemáš moc čo robiť.
Fakt dobrá reštaurácia tam asi ani nie je, kusok za mestom je tília tá je z tých chutnejších, zvyšok taký priemer - neurazia ale sní wau efekt nenastúpi.
Ďakujeme
Zábavne centrum Brezovec - je tam reštaurácia, detsky kútik (osobitne vchody), bowling, wellness (ak je 12+). Inak v tom meste nemáš moc čo robiť.
Fakt dobrá reštaurácia tam asi ani nie je, kusok za mestom je tília tá je z tých chutnejších, zvyšok taký priemer - neurazia ale sní wau efekt nenastúpi.
@anonym_2fb719 v Tilii budeme ubytovaný ak je to to isté 😃
@anonym_2fb719 v Tilii budeme ubytovaný ak je to to isté 😃
@anonym_autor určite áno, tá je tam len jedna, takže odporúčam aj ich reštauráciu 😅.
Čo sa týka reštiky áno je tu Valor ale je drahý. Ja mám rada Centrum, tam si podľa mňa vyberie ozaj každý. Potom v Dlhej nad Oravou je papoland, ja síce deti nemám tak neviem to posúdiť ale viem že je tam aj detský "kútik" alebo herňa alebo ako to povedať a dole je reštika. To je jedným smerom ako Oravský hrad 🙂
Aqapark? nachádza sa v budove.

Oravsky hrad