icon

Kde nájsť dobrú zubnú kliniku pre deti?

mim987
1. sep 2025

Ahojte. Trápime sa so synovým zubom . Neviem už ani zrátať kolkrat ho mal ošetrovaný, stále sa mu zapaluje , robí sa mu tam taký hnisavý váčok…. Zakazdym mu to len viac a viac rozvrtali a vyčistili , nakoniec sa mu ho pokúsili vytrhnúť ale korene ostali v ďasne . Mal aj atb vtedy, hnis tam nebol ale teraz asi po dvoch mesiacoch znova hnis . Mna už ide poraziť z toho, chudák si ide s jedným zubom vytrpieť . Zubár nám tvrdí, že tie korene vytlačí trvalý zub ako sa bude tlačiť von ale ja mam z toho take zmiešané pocity , moc sa mi to nepáči . Chcela by som aby mu to dali von dako chirurgicky . A hlavne bezbolestne (ak ho bude treba uspať tak uspať ). Viete mi poradiť nejakú kliniku pre deti kde nepríde k dákej traume hlavne ?? Sever alebo stred Slovenska najlepšie .. ďakujem

deedol
1. sep 2025

v BA stomatorodinka su fakt top, ale mate to trocha dalej od ruky, ako si chcela... 🙂

sasazu0000
2. sep 2025

@mim987 pozri Stastny zubok v Ziline 🙂

anonym_acc6cd
17. sep 2025

@mim987 My chodíme do Ružomberka a klinika sa volá Aurel clinic môžem len odporúčať, super prístup k malým deťom a to môj syn je veľká citlivka 🙈😁