icon

Ktorú pôrodnicu zvoliť: Trstená alebo Dolný Kubín?

tina0202
3. dec 2024

Ahojte žienky, chcela som sa opýtať, s ktorou pôrodnicou máte lepšiu skúsenosť Trstená alebo Dolný Kubín? Čo som videla ich stránky a informácie sú na tom podobne ale v Trstenej je myslím rekonštruované pôrodnícke oddelenie. Prosím poraďte 👏.

gabriela2952
3. dec 2024

@tina0202 ja som rodila 2023 DK a bola som veľmi spokojná. Porovnať však neviem 🙂

lucinka7788
5. dec 2024

@tina0202 síce neviem porovnať ale mam 4 sekcie robene v Kubíne. Pri tretej mňa aj malú zachránili v hodine 12tej. Ja som tam bola so všetkým nadmieru spokojná ako lekári, sestričky ci na gynekológia, pôrodnici alebo novorodenckom, keby môžem idem stsm opäť rodit

mischel6611
7. feb 2025

@lucinka7788 Dobrý deň, mohla by som sa opýtať bližšie informácie? Čaká ma tretí pôrod cisárskym, prvé dva som bola v Trstenej ale teraz silno uvažujem nad Kubinom.

nataliik
12. júl 2025
@mischel6611

@lucinka7788 Dobrý deň, mohla by som sa opýtať bližšie informácie? Čaká ma tretí pôrod cisárskym, prvé dva som bola v Trstenej ale teraz silno uvažujem nad Kubinom.

@mischel6611 môžem sa opýtať, bola si ten treti v kubine ? Lebo tiež mám 2 v trstenej a uvažujem nad dk