Logopéd a psychológ pre dieťa v Dolnom Kubíne
Viete mi poradiť psychológa a logopeda ideálne súkromného pre 2 ročne dieťa v dolnom Kubíne ? Dialóg už neberie nových ľudí.
Dala by som si veľký pozor na psychológov v CPP, v bývalom Národnom fronte, keďže do správy pre úrady uvádzajú úplne iné veci, ako povedia na osobnom stretnutí!!!!
Dala by som si veľký pozor na psychológov v CPP, v bývalom Národnom fronte, keďže do správy pre úrady uvádzajú úplne iné veci, ako povedia na osobnom stretnutí!!!!
@mata391 mohla bh si prosím menovať? K 1 ideme tak aby som vedela
@mata391 :O
@mata391 mohla bh si prosím menovať? K 1 ideme tak aby som vedela
@anonym_5a8a41 sama riaditeľka Zuzana Machajová a Andrea Šuvadová Zelinová. Dôverovala som im, ale tým, čo urobili, prekročili všetky hranice. Navyše p. riaditeľka chodí pravidelne do kostola, sedáva prvej lavici a nehanbí sa klamať!! Chodí k nim aj kamarátka so synom, tiež nie je spokojná. Odchádza od nich. Radšej by som odporučila súkromné CPP, kde je psychologička Papalová, reps. klinickú psychologičku Mgr. Kristínu Lonekovú.

@anonym_autor dialog ma logopedicku na md.. tiež zháňam tak sa pripojim