Psychológia Gaia Natura Dolný Kubín: Skúsenosti a ceny sedení?
Máte niekto skúsenosti? Prosím vás viete mi povedať približnú cenu sedenia, alebo ako to tam chodí? Ďakujem
Kľudne aj do ss.
@klementinka58 joj, no to nie je bohvie co.. A celkom dosť si platila za... Vlastne za nič. 😯 Škoda skúsim ešte pohľadať. Každopádne ďakujem za odpoveď 🙂
@tinaslukaskom ano je to sarlatanka, kamoska s nou riesila partnersky problem, kde ju partner vyhodil z dna na den z bytu a jedine co jej poradila, ze je to vsetko jej vina ( aj ked ja si myslim ze nie) a ze ma robit co on kaze. takze sa k nemu vratila, su spolu ale on si ju totalne nevazi a ona sucha nohami, po 20 rokoch si ju ani nevzal ani deti s nou nechce. takze naozaj kasli na tu poradnu. Nie je to odbornicka, skor mam pocit ze len rada manipuluje ludmi ta pani v tej poradni
Mne mala dat 15 sedeni tusim, po tretom sa mi neozyvala, potom ma blokla. takze ruky prec radsej, pochybujem zeby sa tam nieco vyrazne za tie roky zlepsilo
@klementinka58 tak to je sila.... Hlavne ze funguje aj naďalej. 🫣
@tinaslukaskom tiez sa cudujem kto tam chodi
@tinaslukaskom Môžem len odporučiť, p.Líšková je top odborník na vzťahy, výchovu detí a zodpovedala mi a vysvetlila akýkoľvek problém ktorý som mal v živote. Zachránila mi manželstvo a rodinu,môžem jej nohy ruky bozkávať 🙂 Myslím že niesom jediný, v okolí mám kopu známych ktorí jej vďačia za záchranu rodín 🙂

c hodila som tam, nema psychologicke vzdelanie teda nemala pred 8 rokmi, vobec nepomohla, dokonca sedenia som si predplatila a nemala som ich tolko kolko by som mala mat. skor je to taka ezotericka nechcem napisat ze sarlatanka 🙂
Platila som dopredu za nejaky trening tusim okolo 200 e a nevedela mi povedat, co je cielom a naplnou treningu , mala som len asi tri sedenia potom sa zacala vykrucat a na kazdom sedeni dokopy nic.