icon

Psychológia Gaia Natura Dolný Kubín: Skúsenosti a ceny sedení?

tinaslukaskom
15. mar 2024

Máte niekto skúsenosti? Prosím vás viete mi povedať približnú cenu sedenia, alebo ako to tam chodí? Ďakujem
Kľudne aj do ss.

klementinka58
15. mar 2024

c hodila som tam, nema psychologicke vzdelanie teda nemala pred 8 rokmi, vobec nepomohla, dokonca sedenia som si predplatila a nemala som ich tolko kolko by som mala mat. skor je to taka ezotericka nechcem napisat ze sarlatanka 🙂

Platila som dopredu za nejaky trening tusim okolo 200 e a nevedela mi povedat, co je cielom a naplnou treningu , mala som len asi tri sedenia potom sa zacala vykrucat a na kazdom sedeni dokopy nic.

tinaslukaskom
autor
15. mar 2024

@klementinka58 joj, no to nie je bohvie co.. A celkom dosť si platila za... Vlastne za nič. 😯 Škoda skúsim ešte pohľadať. Každopádne ďakujem za odpoveď 🙂

klementinka58
15. mar 2024

@tinaslukaskom ano je to sarlatanka, kamoska s nou riesila partnersky problem, kde ju partner vyhodil z dna na den z bytu a jedine co jej poradila, ze je to vsetko jej vina ( aj ked ja si myslim ze nie) a ze ma robit co on kaze. takze sa k nemu vratila, su spolu ale on si ju totalne nevazi a ona sucha nohami, po 20 rokoch si ju ani nevzal ani deti s nou nechce. takze naozaj kasli na tu poradnu. Nie je to odbornicka, skor mam pocit ze len rada manipuluje ludmi ta pani v tej poradni

Mne mala dat 15 sedeni tusim, po tretom sa mi neozyvala, potom ma blokla. takze ruky prec radsej, pochybujem zeby sa tam nieco vyrazne za tie roky zlepsilo

tinaslukaskom
autor
16. mar 2024

@klementinka58 tak to je sila.... Hlavne ze funguje aj naďalej. 🫣

klementinka58
16. mar 2024

@tinaslukaskom tiez sa cudujem kto tam chodi

martindk33
12. sep 2024

@tinaslukaskom Môžem len odporučiť, p.Líšková je top odborník na vzťahy, výchovu detí a zodpovedala mi a vysvetlila akýkoľvek problém ktorý som mal v živote. Zachránila mi manželstvo a rodinu,môžem jej nohy ruky bozkávať 🙂 Myslím že niesom jediný, v okolí mám kopu známych ktorí jej vďačia za záchranu rodín 🙂