Aké sú ceny očkovania pre šteňa?
Ahojte bol by niekto ochotný napísať v akom cenovom rozmedzí sa pohybujú očkovania pre šteňa?
A aké všetky odporúčate z tých voliteľných? Dakuejm
Platili sme okolo 35 eur besnota a infekčné choroby dávam vždy to iste.Nas mal raz reakciu na očkovanie, tak mám vždy doma dithiaden tak sleduj či neopuchne
Budem hnusná, ale ak riešiš, koľko stojí očkovanie, ktoré sa platí raz za 1-2 roky, nekupuj psíka. Pretože pes môže ochorieť rovnako ako človek a kedykoľvek zaplatíš za 2-3 injekcie a antibiotiká na týždeň 150 eur. Môže sa stať úraz a bude potrebovať operáciu za 500 či viac. Môže ochorieť na srdce, rakovinu a bude ťa to stáť stovky. Kamoška má malého psíka a platí celé roky skoro 100 eur mesačne na lieky, ktoré pes potrebuje. Ak riešiš očkovanie za 30 eur, tak prosím nemaj psíka.
25-55 eur, podľa toho o akú vakcínu ide. Dávame navyše kotercový kašel a boreliozu
Zalezi aj kde na SK zijes ceny vychod-zapad su dost rozdielne. My davame navyse Kotercovy kasel ten sa moze bezpecne ockovat uz od prvych tyzdnov, je to len taky roztok do nosovej dierky nie injekcia a potom len povinne. Kazdorocne ockovanie ma stoji inu sumu spravidla davam na 3 roky besnotu (da sa aj na rok aj 2) a samozrejme 3rocna je nadrahsia. KC u nas stoji 25.50€, infekcne ochorenia 29€, 3rocna besnota 44€.
Vďaka všetkým za približné ceny.
@melanta názor k tejto téme dosť neopodstatnený. Kupujeme psa za niekoho 4 mesačné platy. Len ma zaujímalo koľko cca sa platí na veterine. 🙂
Prvé očkovania by malo mat stena za sebou pri odovzdaní. Ak kupujte psa s PP musí mat všetky očkovania + vyšetrenia a cipovanie už za sebou. Čo sa týka následných očkovaní, postačujú bežne (cca 30-40€ záleží od Vet). Ja idem dnes so svojimi dvoma a platím 50€ štandardne. Dnes nás ale čaká ešte aj odber krvi a vyšetrenie nohy tak predpokladám že do 150 sa zmestim.
Tak 4 mesacne platy su taka polozka za nejaku zlozitejsiu operaciu, Ono ludia si casto neuvedomuju, ze ked dojde na veterinu, tak to moze byt v radoch tisicov eur. To potom vidis tie rozne zbierky, ked ludia neratali s tym, ze moze nastat problem. Ockovanie je velmi mala polozka z mojho pohladu. A na tom by som nesetrila. Vzdy bude rozdiel cena v meste na vacsej klinike a cena niekde na vidieku. Tiez musis zohladnit mozne reakcie na vakcinu podla nachylnosti plemena. Dobry vet si vie prave s tymto poradit a aplikuje vakcinu, ktora je bezpecna pre dane plemeno psa.
Ked ide dat niekto 4x800€ napr za psa cca 3200€ sa ide pytat aka je cena ockovanie? Osobne tomu nerozumiem.
Staci ked si date do google tuto info a mate odpoved.
@alkoholik lebo ma to zaujíma? Snáď sa môžem spýtať čo chcem a kde chcem
Ockovanie podla toho aka vakcina sa dava (typ, kombinacia, znacka) a aka lokalita, aky vet. Obecne 20-45euro za jednu vakcinku. So stenatom sa chodi este 2-3x (zalezi ako stare stena beriete a co vsetko uz ma).
@colsami ďakuejm 😁 psíka budeme brat až po očkovaní besnoty. Je zo zahraničia.
No tak tym padom kedze besnota sa dava ako posledna, uz bude mat kompletnu vakcinaciu a na nic dalsie povinne vam netreba ist. Budete chodit len na kompletnu vakcinaciu 1x rocne 🙂
@colsami ďakujem, možno zvážime aj ten kotercový kašeľ ako doplnkové.
Tak v prvom rade záleží či niekto chce investovať do psíka a zas niekto chce psíka a keď príde k radu platiť na veterine tak sa chytá za hlavu vždy je dobré zvážiť v akom smere a ako mu na Tom záleží mi očkovania máme ročne úrazom sa vihibame lebo dávame na našu pozor taký ako keby bolo dieťa nemyslím si že je to až tak prehnane s tím peniazmi míňame skôr na jej pohodlie ako veterinu
U nas 1 vakcina 20 eur. Ockovany bol za rok 3 krat a teraz tusim vzdy raz rocne.tak nejako je ta zakladna schema

U nášho veterinára cca 20-40 eur. Podľa toho čo.
Z nepovinných? Ak sa pes bude často stretávať s inými psami tak kotercovy kašeľ