icon

Akého psa by ste si kúpili a prečo?

1. máj 2024

Zaujima ma tato informacia 🙂 mame dom, dvor, cas, peniaze a aj chut zakupit si steniatko, samozrejme studujeme si rozne plemena, povahove predpoklady. Mna zaujima iba to, akeho psa by ste si kupili vy a aky je dovod, co sa vam na nom paci?

Strana
z5
dodkobalog
8. máj 2024

Dvor nemám mám bytového psíka shitzu. Neplzne to bola podmienka, ale teda ako píšem do bytu. Bude mať skoro 20 rokov. Na dom skôr väčšie plemeno samozrejme.

jasadaresa
9. máj 2024

Este mam skusenost s Madarskou vyzlou. Chodim s nim uz vyse roka na vylety, nie je moj, poziciavam si ho. Je velmi inteligentny, majitelka k nemu rozprava a on tak posobi, akoby jej rozumel. Jasne ze nerozumie, ale aj z tonu hlasu dokaze vela pochopit. Je poslusny, ma len zakladny vycvik, ale na domaceho maznaka staci. Nie je agresivny a ma priatelsku povahu. Moje deti ho miluju, aj nase babatko okamzite prijal, akoby ho poznal odjakziva. Ma trosku lovecke sklony, ale da sa to zvladnut. A je nadherny, vysoky atlet a manekin s lesklou srstou 😍. Je s PP a kazdy mi ho vonku obdivuje 😃😁. Stretavame vyzly zrejme z mnoziek a su fakt o dost mensie.

didian
9. máj 2024

Za mna pudel...toto plemeno mam uz 25 r a som spokojna,neplzne,nema srst ale vlasy...spava s nami v posteli...ked pridem od susedy ma ide vyrutit kolko chlpov mam na obleceni, ma orecha,je rozumny,ale neskutocne plzne....treba aj toto zvazit...pes nie je hracka,odlozim ked ma omrzi

susan311
9. máj 2024

@jasadaresa pozdravujerm, my mame jedneho dedka madarsku vyžlu a jedneho malého ročného krásavca tiež vyžlu a potom junáka v strednom veku labradora, úžasné psíky, pre mňa najlepšie a najspoľahlivejšie, učenlivé, múdre, radostné, ale ľúbim všetky aké existujú, lebo psík je najlepší tvor na svete, nikdy nesklame a ked, tak na VINE JE LEN ČLOVEK

susan311
9. máj 2024

Labradorček🙂 je z útulku, ešte malý bol, ale moja láska, pošlem foto

Strana
z5