Ako dávkovať liek Zodac pre šteňa?
Ahojte, viete mi poradiť aké je dávkovanie lieku Zodac pre psa?? Mám ho ako prvú pomoc pri možnom uštipnutí hmyzom. Ide o šteňa huskyho, momentálne má pol roka a cca 16,5kg. Mám doma ten na voľný predaj, 7 tabletkový. Poradíte? Nemám skúsenosť, ďakujem.
1mg na kg váhy maximálne 1-2x denne.
Určite by som zavolala lekarovi daneho psika a aj pokial ide o volno predajny liek, poradila by som sa s nim, to co mozu navody udavat ako vhodnu davku pre tvojho psika, nemusi byt vzhladom k jeho zdravotnej anamneze vporiadku, kedze aj ludia ktori ti poradia nevedia ake choroby a zdravotne problemy psik mal, myslim ze to za ten 2 minutovy telefonat stoji 🙂
@beasy psik ziadne choroby ani problemy nemal 🙂 k veterinarke mam ist v plane o par dni osobne po tabletky na odcervenie a opytat sa priamo plus priamo popytat konkretne lieky ktore poradi, len som sa chcela preventivne informovat na skusenosti tu 🙂

Dala by som pre istotu polku tabletky. Davkovanie je pisane do 12 a od 12 rokov, tak tym do 12 by som sa riadila. Ale istota je zavolat veterinarovi 😉