icon

Ako dávkovať liek Zodac pre šteňa?

25. júl 2024

Ahojte, viete mi poradiť aké je dávkovanie lieku Zodac pre psa?? Mám ho ako prvú pomoc pri možnom uštipnutí hmyzom. Ide o šteňa huskyho, momentálne má pol roka a cca 16,5kg. Mám doma ten na voľný predaj, 7 tabletkový. Poradíte? Nemám skúsenosť, ďakujem.

sims4
25. júl 2024

Dala by som pre istotu polku tabletky. Davkovanie je pisane do 12 a od 12 rokov, tak tym do 12 by som sa riadila. Ale istota je zavolat veterinarovi 😉

drake122
25. júl 2024

1mg na kg váhy maximálne 1-2x denne.

beasy
25. júl 2024

Určite by som zavolala lekarovi daneho psika a aj pokial ide o volno predajny liek, poradila by som sa s nim, to co mozu navody udavat ako vhodnu davku pre tvojho psika, nemusi byt vzhladom k jeho zdravotnej anamneze vporiadku, kedze aj ludia ktori ti poradia nevedia ake choroby a zdravotne problemy psik mal, myslim ze to za ten 2 minutovy telefonat stoji 🙂

autor
25. júl 2024

@beasy psik ziadne choroby ani problemy nemal 🙂 k veterinarke mam ist v plane o par dni osobne po tabletky na odcervenie a opytat sa priamo plus priamo popytat konkretne lieky ktore poradi, len som sa chcela preventivne informovat na skusenosti tu 🙂