Ako najlepšie naučiť šteniatko na domov?
Ahojte. Ako najlepšie naučiť nové šteniatko na domov a následne na klietku? Dnes si pon ideme tak chcem aby bolo všetko tip top
my sme doma síce klietku nikdy nemali, ale daj mu do klietky peliešok, hračky a keď tam zalezie, tak ho už tam neotravovať,a by vedelo, že to je to bezpečné miesto, kde sa môže schovať, kde má kľud, kde ho všetci nechajú na pokoji. Zo začiatku ho veľmi chváliť, kdeď tam pôjde, dať mu tam možno aj pamlsok. Naše majú také miesto pod stolom. 🙂
na klietku od prveho dna vramci hry najprv len tam krmit a peliesok nech ma, neskor cez den skusit aj zavret najprg tak ze ste s nim v miestnosti na par sekund a postupne predlzovat cas, potom ist do vedlajsej miestnosti opat na par sekund a predlzovat potom za vchodove dvere zamknut a to iste par sekund a predlzovat. Kludne to trenovat mozete aj par krat za den. Ja som tak ucila 2tyzdne, radsej pomalsie ako keby malo mat z toho stres a snazilo sa dostat von. Vela chovatelov tiez pouziva klietky tak ked aj vas o to to budete mat jednoduchsie

Na nový domov? No veľa sa mu venovať. Aby si k vám vytvorili puto
Kŕmiť v pravidelných intervaloch, pravidelne venčiť.