icon

Ako nájsť nový domov pre fenku?

26. júl 2025

Mám 2 mesiace na to nájsť pre fenku nový domov. Fenka je u babky, tá sa o ňu zo zdravotných dôvodov už nedokáže starať. Chodí ju kŕmiť teraz svokra, tá mi dala ale 2 mesiace na to, aby sme tuto sitiuaciu vyriešili. My si ju do bytu zobrať nemôžeme 😭. Fenka má 4 roky, k ľudom je priateľská, neznesie sa s inými zvieratami. Čo mám teraz robiť ? Skúšala som ju dávať aj na inzerát, ale nikto spoľahlivý sa neozval 😞. Do útulku ju dať nechcem, to by mi zlomilo srdce.

anonym_849647
26. júl 2025

Fenka …..civava pudlik vlčiak doberman Stafford jazvečík boxer….50 kg vážiaci oriešok ….

mamina7070
26. júl 2025

daj fotku aj sem a popis a lokalitu

bielasovicka
26. júl 2025

Fenka čoho?

stellarstar
26. júl 2025

Daj viacej info, aký veľký pes, aka rasa...

stellarstar
26. júl 2025

A lokalita, kde ste?

rozculena
26. júl 2025

@anonym_autor prečo sa máš o to starať ty?

margaretka_
26. júl 2025

Do utulku.nie, utulky nie su na to. Ale nejake OZ mozes poprosit o pomoc so zdielanim inzeratu.

bielasovicka
26. júl 2025
@rozculena

@anonym_autor prečo sa máš o to starať ty?

@rozculena určite je to jej psík

rozculena
26. júl 2025
@bielasovicka

@rozculena určite je to jej psík

@bielasovicka poznám taký prípad,dcéra si kúpila psa a potom ho odpratala k rodičom.Rodičia určite 80+,často v lete mimo bytu,a pes šteká aj 12 hodín v kuse.A ja to počävam 5 rokov.........Aj keď toto leto je už ticho,asi už nikam nechodia

anonym_ae4fd8
26. júl 2025

Boli sne v tejto hnusnej situácii, ktorá som neverila že niekedy nastane a musela som pre našu sučku tiež hľadať nový domov. Hľadala som celé dva roky, už som sa v konci pýtala aj rodiny. Stále mi volali samí nezodpovední ľudia, chceli ju k deťom, alebo k chorému človeku. Bola som už naozaj veľmi zúfalá, keď som napísala o radu tu a niekto mi poradil skupiny na FB daného plemena, alebo tie s názvom darujem psíka a pod. Do dvoch dní som tam vybrala novú majiteľku ktoru som si preverila a s ktorou sme stále v kontakte. Pred darovaním som ju dala na svoje náklady ešte vykastrovať (čo bola moja podmienka) a po zhojení sme sa rozlúčili.

bielasovicka
26. júl 2025
@rozculena

@bielasovicka poznám taký prípad,dcéra si kúpila psa a potom ho odpratala k rodičom.Rodičia určite 80+,často v lete mimo bytu,a pes šteká aj 12 hodín v kuse.A ja to počävam 5 rokov.........Aj keď toto leto je už ticho,asi už nikam nechodia

@rozculena aj ja poznám takých. Kamoškyna dcéra si kúpila psa, dosť veľkého, potom sa vydala, odsťahovala sa, a psa nechala u rodičov, a starajte sa. Pes chudák potom aj umrel, lebo ju stále hľadal. 😕😕Tak asi od smútku.... Bolo zle sa na nho pozerať, normálne trpel. A mladú to nezaujímalo.

rozculena
26. júl 2025
@bielasovicka

@rozculena aj ja poznám takých. Kamoškyna dcéra si kúpila psa, dosť veľkého, potom sa vydala, odsťahovala sa, a psa nechala u rodičov, a starajte sa. Pes chudák potom aj umrel, lebo ju stále hľadal. 😕😕Tak asi od smútku.... Bolo zle sa na nho pozerať, normálne trpel. A mladú to nezaujímalo.

@bielasovicka bože 😕

anonym_a849bb
26. júl 2025
@rozculena

@bielasovicka bože 😕

@rozculena u nás to bolo podobne, brat a švagrinou sa rozviedli (brat spavil veci čo nemal)ona zostala v byte a nechala si auto aj psa. Brat prišiel bývať späť domov. Chudák pes prišiel za bratom vždy keď šla švagriná do práce alebo niekam. Keď si našla novú známosť,ten mal tiež psa, ktorý žial nezniesol iných psov. Švagriná zobrala psa nakoniec k svojim rodičom, relatívne mladý pes sa už nedožil toho, kým si uvedomila že je to debil a nechala ho.

nenne27
27. júl 2025

Aka fenka?odkial si?

autor
27. júl 2025

Okres Nové Zamky

nenne27
28. júl 2025
@anonym_autor

Okres Nové Zamky

@anonym_autor ah krasna je, podla fotky sa mi zda, ze je to NO black sherry, mali sme taku.Je kastrovana?Vela steka? Ja mam cuvaca s PP, museli by sme sa stretnut, ci by sa zniesli.plus macka na dvore.az teraz vidim ze sa s inymi zvieratami neznesie.Skuste na fb skupiny darujem psa, darujem zvieratko

stellarstar
28. júl 2025
@anonym_autor

Okres Nové Zamky

@anonym_autor ozaj je krásna 😍 ja by ho brala ale my mame 2 psov a píšeš že sa neznesie so psami. Dosť veľká skoda , môj by ho určite adoptoval. Držím palce nech jej nájdete vhodný domov🍀

autor
28. júl 2025
@stellarstar

@anonym_autor ozaj je krásna 😍 ja by ho brala ale my mame 2 psov a píšeš že sa neznesie so psami. Dosť veľká skoda , môj by ho určite adoptoval. Držím palce nech jej nájdete vhodný domov🍀

@nenne27 a odkial ste ? 🙂 kastrovana nie je, ale dala by som ju, keby ide do novej domácnosti
@stellarstar odkial ste ?

stellarstar
28. júl 2025
@anonym_autor

@nenne27 a odkial ste ? 🙂 kastrovana nie je, ale dala by som ju, keby ide do novej domácnosti

@anonym_autor žijem v at ale inak okr GA

anonym_ae4fd8
29. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor autorka že sa ti prihodí životná situácia a chceš psa napriek vstupným nákladom darovať, to pochopím. Ale keď už sa ti niečo také prihodilo, bolo by fér s zodpovedné od teba ju dať najprv vykastrovať.

autor
29. júl 2025
@stellarstar

@anonym_autor žijem v at ale inak okr GA

@anonym_ae4fd8 samozrejme že ju dám najskôr vykastrovať.. len to nebolo možné kvôli háraniu, tak musím počkať..
@stellarstar keby bolo bližšie, by sme ich mohli skúsiť zoznámiť ..

nenne27
29. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor som z nitry ale mame 2 macky :(