Ako prebieha odobratie moču u veterinára?
Ahojte máme doniesť moč veterinárovi no nedarí sa nám odobrať hocičo dám pod neho prestane močiť a ide preč,ako potom prebieha odobratie moču u veterinara?ďakujem je to šteniatko
A cim to odoberas?
U veterinara to nie je nic prijemne. Ak je to stena no tak ho nechaj dlhsie zavrete v miestnosti/klietocke aby necuralo a ked vypustis, hned sa ide vycurat lebo proste musi. Daj po neho nejaku siroku plosku misku, proste cim vacsia sanca na zachyt mocu. Netreba toho vela. Nie je to nic nemozne. Ziadne skumavocky a pohariky, do toho sa zle narychlo chyta moc.
Vyvarila som viečko z kompótu a to dávam pod neho ,on už pekne cika na jedno miesto podložku keď vidím že ide cikat rýchlo to šupnem ale on je malinký jak si to všimne prestane a odskoci,no budem skúšať dalej
Viecko je dobra blbost, prepac 🙂 trafit to vieckom pri stenati ak nemas skusenosti....
Ved zober nejaku velku tacku alebo misku a mas to na sup, lebo isto stihnes.
Ale ako to dám pod neho ked má 25 CM pes
Normalne pomedzi nozky (prednu & zadnu) zboku spod brucho.
Dala som 10cm tanierik keď bol otočený chrbtom jak to zbadal hneď zastavil moc a už nechcel cikat aké trošku tam stieklo,bude stačiť 1cm v malej skúmavke?🙏
Ano na zakladne vysetrenie Hexaphan papierikom a pod. by malo stacit. Ak riesite ci tom nie je zapal infekcia atd.
Ano zápal lebo začal často cikat za hodinu aj 8krat dakujem
moja sucka chodila čúrat rano po prebudeni, tak som sa s nou motala po dvore a ked si čupla tak som pod nu podstrcila taky tanierik pod kvetinac. Jasne ze sa zlakla ale zatial aspoň trochu som mala v tanieriku. U veterinara ju vsetko zaujimalo, čúranie ani za svet
Bud takto sackom, ked musia, tak to spravia v miernej sedacii cievkovanim. To uz som tiez videla. Ale to podla mna bolo skor, ze museli mat sterilny moc
Odporucam odoberat moc ze ako ide pes cikat,tak dat pod neho zufanku/naberacku.kedze to ma rucku tak stojite kusok od psa a ten si ani nevsimne,ze sa nieco deje.odskusane niekolkokrat a nielen na psoch 😉

Nášmu veterinár priviazal sáčok pod pindura. Zaviazal šnúrku hore na chrbte. Potom malinka prechádzka kedy hafan dvihol labku a bola moč v sáčku, takže potom už len odobratie sáčku a bolo.