icon

Ako riešiť agresívneho psa, ktorý útočí?

11. júl 2024

Ahojte, bývame s dcérkou (rok a pól) u svokrovcov ktorý majú ratlíka. Problém je, že je veľmi agresívny a malú mi už viac krát pokusal tak, že jej z toho tiekla krv. Ten pes útočí aj na svokrovcov, ktorí ho majú od malička. Pes ma uz 6 rokov a podľa nich je to v poriadku, vraj taká je príroda a mám dávať na malú väčší pozor. Ja ju k nemu nepúšťam, ma zakázané ho chytať, hladkať proste čokoľvek lenže ten pes po nej skoci aj keď len okolo neho prejde. Budeme sa sťahovať, riešime hypo len ešte to mesiac, dva potrvá a ja už nevladzem. Môžem toho ich psa niekde nahlásiť ? Nech dostanú aspoň pokutu a trochu sa spamätajú ? Podľa mňa to nie je normálne, mám veľmi rada psov, sama som PSA mala ale ten pes už kusol veľa deti či dospelých a raz to bolo dokonca na šitie. Ďakujem

Strana
z5
nika523
17. júl 2024

@ktochytavzite no tak môj názor je že najprv si zaobststarám bývanie a potom si zakladám rodinu, málokedy je spolužitie svokrovcov a nevesty /zaťa ideálne a nemyslíme si že ľudia by sa mali vo svojom dome hocijako obmedzovať je to ich právo ich dom a nech si žijú ako chcú.

mabenn
6. sep 2024

Najvacsi problem je, ze zijete s dietatom u ludi, ktori akceptuju nebezpecenstvo dietata, dokonca vlastneho vnucata...

Strana
z5