@autorka skusil by som vynechat,kazdy druhy den ranne krmenie a ak sa to zlepsi,prispôsobil som krmenie,tak,aby bola miska prazdna. Môj nazor na spôsob podania granul je taky,ze suche granule v priebehu par minut totalne odvodnia zaludok a pes potrebuje v kratkej dobe toto kompenzovat.Ja zalievam granule vriacou vodou a ked obsah vody nasaju,dolievam studenou vodou na upravu konzistencie. Pricina môze byt,ze menej zere, aj v extremne teplom pocasi. Suhlasim s nazorom @katarinaba ,ze pokial pes nezozere svoju porciu,treba misku zobrat a neponukat mu alternativu👍.Mal som skusenost,ze rozmaznany labrador,ktoreho som uchovnoval,nezral granule 3 dni,az na stvrty, bola miska prazdna.Doma dostaval sunku a syr😉,ja som v tom case krmil vsetkych psov,len granulami. Ak chces,zatraktivnit krmnu davku,skus dat jednu,max.dve polievkove lyzice z psej konzervy do misky.Nebude to taka zmena,ako,ked mu das celu konzervu a samozrejme,pri zmene krmiva, pes môze hnackovat,preto sa odporuca,na novy druh granul prejst postupne. Este pozri, kedy bol naposledy odcerveny a cim. Mozno by som skusil odcervit inym pripravkom oproti tomu,cim ho odcervil chovatel,pred odovzdanim majitelovy. Toto je moj osobny nazor a nikto s nim nemusi suhlasit😉.
@autorka skusil by som vynechat,kazdy druhy den ranne krmenie a ak sa to zlepsi,prispôsobil som krmenie,tak,aby bola miska prazdna.
Môj nazor na spôsob podania granul je taky,ze suche granule v priebehu par minut totalne odvodnia zaludok a pes potrebuje v kratkej dobe toto kompenzovat.Ja zalievam granule vriacou vodou a ked obsah vody nasaju,dolievam studenou vodou na upravu konzistencie.
Pricina môze byt,ze menej zere, aj v extremne teplom pocasi.
Suhlasim s nazorom @katarinaba ,ze pokial pes nezozere svoju porciu,treba misku zobrat a neponukat mu alternativu👍.Mal som skusenost,ze rozmaznany labrador,ktoreho som uchovnoval,nezral granule 3 dni,az na stvrty, bola miska prazdna.Doma dostaval sunku a syr😉,ja som v tom case krmil vsetkych psov,len granulami.
Ak chces,zatraktivnit krmnu davku,skus dat jednu,max.dve polievkove lyzice z psej konzervy do misky.Nebude to taka zmena,ako,ked mu das celu konzervu a samozrejme,pri zmene krmiva, pes môze hnackovat,preto sa odporuca,na novy druh granul prejst postupne.
Este pozri, kedy bol naposledy odcerveny a cim.
Mozno by som skusil odcervit inym pripravkom oproti tomu,cim ho odcervil chovatel,pred odovzdanim majitelovy.
Toto je moj osobny nazor a nikto s nim nemusi suhlasit😉.