Ako upokojiť šteňa počas cestovania vlakom?
Ahojte, potrebovala by som poradiť. Máme šteňa. Cestujeme vlakom pravidelne, no začal mať teraz problem obsedieť vo vlaku, je zlý, šteká a vrčí. Vždy pred vlakom vykoná všetky potreby a potom cestujeme len 50 min. No z tých 50 min je to 40 utrpenie. Hračky nechce, jedine čo chce je útočiť a okusovať ruky. Neviete ako ho upokojiť alebo naučiť ho že vo vlaku nemá štekať a byt protivny ? Ďakujem
tak to bude v pohode 🙂
Smad ten pes neotravuje inych vo vlaku.
@ktochytavzite Rozprávať nevie, tak šteká. Má zakúpený lístok a miestenku takže to či niekoho otravuje, ma úprimne nezaujíma nejak sa prepraviť musíme.
Auto nemate?
no co ti poviem 👶
@ktochytavzite máme, no muž ho potrebuje doma 🙂 a ešte mám ako študent vš výhody lístku zadarmo takže platím len za 2 miestenky a psa. Keď vo vlaku bude vreštať dieťa tak ho budeš tiež vyháňať do auta?
Ja som si svoju civku naucila na taku tasku pre psov. A to bola uz starsia, lebo bola zachránená jednou vetereninarkou od mnozitelky, ktora jej povedala, ze nemoze mat nikdy steniatka, tak ju tam nechala. No ale k veci, v tej taske bola v aute, vo vlaku, na biku, v obchode, v restike atd.. Bolo to pre nu bezpecne miesto a vedela, ze sa jej tam nic nestane. Tam si ľahla a bola v klude. Zo zaciatku som ju tam pripútala, bol tam taky hacik kde sa dal zachytiť postroj alebo obojok. Ked pekne vydrzala, dostávala nejaky pamplsok. Na dlhsiu cestu som jej tam dala žuvaciu kostičku. Von z tasky isla iba na povel. Pekne sa naucila. Potom som ju uz nemusela ani pripútať. Akonahle som jej dala tasku na zem, rovno do nej skocila a isla so mnou kade tade. Vyskusaj.
Takze tolerancia voci spolucestujucim nikde a muz teda nepostrážil psa,ked pes obťažuje a evidentne ani jemu sa vo vlaku nepaci?
@betulinka1 mám 14kg psa, ten sa asi do tašky nezmestí, no cestujeme s jeho dekou ktorú má celý čas pri sebe.
👏
@ktochytavzite Pýtam sa keby ti tam vreští dieťa toez ho vyháňaš do auta? To prečo pes musí ist somnou ti vysvetľovať teda nemusím keď niesi schopná odpovedať ma jednoduchú otázku.
Diskusia je o psovi áe ty evidentne nemas zaujem p psa inak by si ho takto netrestala,plus je to otravne pre spolucestujúcich,nie kazdemu je prijemne sediet vedla ustekaneho psa,.
Mas este sve moznosti-vykúpia lístky na cele kupé,aby si neotravovali ostatnych.
Alebo psovi das tabletky na spanie,kt ti predpise veterinár.
@wolf_ Nad tým určite porozmýšľam, ďakujem
@ktochytavzite Ty očividne ani nevieš ako funguje diskusia, keď doteraz nevieš odpovedať na jednoduchí otázku. Lístky sa takto vykupovať nesmú, radila som sa aj zo zssk. Keby čítaš celu diskusiu vieš, že doteraz problem s cestou nebol. Toro bolo prvý krát. Vedľa neho nikto nesedí, vedľa neho som ja, je vždy pri okne. Uspáva psa si nebudem určite každý týždeň 😀, to je mi teda nápad.
Tak mu daj náhubok. Nebude hrýzť
To akoze ten pes sedi na sedadle 🤯? Ja sama mam psa, no toto by som si nedovolila.
@dadis Pes ma na sedadle svoju deku. Čiže sedadlo mojej zašpinené nieje
@dadis Vždy keď som videla malého psa / šteňa vo vlaku tak bol na sedadle. Nikdy nikto nič nepovedal z personálu, ešte si k nám prisadajú a zhovárajú sa. Miestenka sa kúpiť dá, no s tým ja nič nespravím.
@wolf_ to som kde napísala? Samozrejme keď bude uu veľkostne tak na tom že ma byt dolu , tak aj bude
@wolf_ Ja v tom vyznam vidím, to je snáď pre mňa hlavne. Tvoj názor je mi úplne jedno.
A preco ten pes nemoze lezat na zemi na ,deke?
@ktochytavzite zase sa zapájaš? Odpovedz najskôr na otázku ktoru som ti položila, potom sa niečo pýtaj ty

@aweramina nie, teraz prvý krát