Ako zabrániť psíkovi v hryzení rúk a nôh?
Dobrý deň, odmalička som vychoval psika hasky/ tamaskam… vlastne som ho zachranil, bol fakt v zlom stave a velmi maličky bol… potom som ho hned aj bral domov, bal sa ze sa rana nedocka, ale chvala bohu kazdy den sa mu zlepšov stav a dneska? Velmi krasny a zdravý psík je z neho … jerry ma uz mesiac ale kuše ruky, nohy… hracky, cas snim stravení je … nechapem v com som urobil chybu? Bohužial už to šlo do takeho extremu že aj maleho vlastne pokusal … a neviem si dat radu, preč ho nechcem .. kedže od mala som ho vychovaval, je mi ako dieta … a na trenera teraz bohuzial neman financie, au a taketo nefunguje, prosim nejaky typ? S.O.S dakujem krasne
@xdboy nenapisal si zlý vek? 1 mesiac?
Nájdi si nejaký mestský/ obecný cvičák. Asi budú chcieť ročné členské €, ale to zas nebýva nejaká obrovská položka. Aj tam ti vedia pomôcť.
predpokladam ,ze ma viac ako mesiac,.. dat mu co najviac hraciek na kusanie- budu sa mu menit zubky a pes potrebuje hrizt .. ak pohrizne cloveka stopnut ho raznym jednym slovom co si zapamata .. a viac sa nejasit - hlavne sa pri tom nesmiat a nezabavat aby to nebral ako zabavu ... treba ho brat casto von nech sa tam vyblazni a doma nebude mat tolko energie .. mas dieta takze ist na dlhe prechadzky s kocikoma psom ...
predpokladam ,ze ma viac ako mesiac,.. dat mu co najviac hraciek na kusanie- budu sa mu menit zubky a pes potrebuje hrizt .. ak pohrizne cloveka stopnut ho raznym jednym slovom co si zapamata .. a viac sa nejasit - hlavne sa pri tom nesmiat a nezabavat aby to nebral ako zabavu ... treba ho brat casto von nech sa tam vyblazni a doma nebude mat tolko energie .. mas dieta takze ist na dlhe prechadzky s kocikoma psom ...
@anonym_81f0c6 ano prepacte, 4 mesiace bude mat … ma hracky a vela … kedy prezubuje?

Vazne? Ma 4 týždne a kúše nohy ruky? A pokusal uz malého?